Despre bloggeri, bere şi o campanie. Via Heinekinezia :D

V-am povestit la un moment dat despre relaţia mea cu Heineken. De atunci am ajuns şi în Amsterdam, la excelentul muzeu al acestui brand (încă nu am apucat să scriu despre asta, să îmi fie ruşine!) şi am apreciat constat modalităţile de foioioioi prin care acest brand ştie să se promoveze. Vă recomand ultima ispravă internaţională, e de nota 10 cu steluţă!

Dar lasă că nici la noi nu se stă degeaba. Ia uitaţi mai jos cum ne-am distrat noi zilele trecute în faţa magazinului Cocor. Unde pe ecranele alea imense – le ştiţi – am ciocnit un Heineken. Căci (cât de tare este tehnica asta modernă mai ales dacă ştii ce să faci cu ea…) s-a folosit Kinect ca să interacţionăm cu sticla. În fine, ar trebui să studiez 14,5 ani ca să pot să vă explic ce s-a întâmplat tehnic acolo :)) Aşa că mai bine mă rezum la faza cu hăhăitul. Pe care, desigur, l-am prestat corespunzător.

Dar înainte de a vă povesti cum a fost, să vă spun că puteţi ajunge în Amsterdam. Dacă întraţi în aplicaţia cu pricina şi transmiteţi un mesaj cu ocazia aniversării a 140 de ani de Heineken. Cele mai faine mesaje vor intra într-o finală, iar nişte meseriaşi 2.0 vor decide cine va merge în Amsterdam. Pam pam :D

No bun, revenind cu relatarea de la locul faptei. Ne-am adunat câţiva bloggeri în faţa magazinului Cocor, cum vă spuneam. Din depărtare ecranele alea mari arătau cam aşa.

IMG_7317

Ajuns eu la cortul de unde se executa “transmisiunea” am fost luat în primire de de Ionuţ Bunescu, care mi-a luat interviul de mai jos. Acum îmi dau seama că nu întâmplător s-a potrivit să fie aşa, Ionuţ fiind cel care a scos-o, cu ceva vreme în urmă, pe aia cu Heinekinezia :)) Precizez: Cosmin Tudoran joacă în rol secundar în filmul de mai jos, da? :D Regizor: Sorin Costache.

După care am urcat pe scenă şi, ca o vedetă beristică ce mă simt şi sunt :D, am evoluat corespunzător la sticlă…

IMG_7426

Am ciocnit o bere cu Manafu, căruia i-am făcut onoarea să-o deschid sticla (căci, fireşte, nu plec de acasă fără un mititel desfăcător la mine :D). Am povestit despre FITS cu Cristina (adică ce, bre, cultura şi berea nu merg bine împreună?!), am caterincat (dar ce verb, ce savoare :D) cu Bogdan, Laurenţiu, Ovidiu, Piticu, Cristi Florea.

Deocamdată atât. O să vă dau zilele următoare filmarea oficială, cum ar veni. Şi the making of, adică ce am filmat eu la filmarea oficială :))

8 comentarii la “Despre bloggeri, bere şi o campanie. Via Heinekinezia :D

  1. autocolant Reply

    Acum am un motiv in plus sa ajung la Amsterdam :))

  2. SorinCostache Reply

    Ce regizor, ce actori… incredibili de buni :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.