Dorna și Salvați Copiii continuă campania „Grijă pentru Copii” cu susținerea Simonei Halep

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Știați că un copil născut prematur poate petrece până la 3 luni în incubatoar, pentru a ajunge la parametrii normali de viață, iar în această perioadă, fiecare secundă poate face diferența dintre viață și moarte? În acest context, Dorna și Salvați Copiii, cu susținerea Simonei Halep, continuă campania „Grijă pentru Copii”, demarată în 2013 și cu ceva rezultate frumoase obținute, după cum puteți citi în cele ce urmează:

Campania „Grijă pentru Copii”, desfășurată de Dorna în parteneriat cu organizația Salvați Copiii România, intră în cel de-al patrulea an de existență. Lansată în 2013, campania contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din București și din țară, dar și la o informare corectă și completă asupra problematicii nașterilor premature din România. Proiectul susținut de Dorna și Salvați Copiii s-a materializat până acum în dotarea a 40 de maternități și secții de neonatologie cu echipament de specialitate.

E limpede, așadar, de ce acest proiect ar trebui încurajat în continuare. Anul acesta, cu susținerea Simonei Halep, proiectul le adresează românilor o nouă provocare: aceea de a dona timp, pentru a oferi o șansă la viață copiilor născuți prematur.

Pe site-ul dorna.ro, cei care aleg să doneze timp o pot face în două feluri – urmărind clipul de susținere al campaniei sau creându-și propriul clip de susținere. Dorna va aduna secundele donate prin vizionarea clipurilor de susținere, iar de fiecare dată când se cumulează echivalentul a 3 luni, va dona câte un echipament de specialitate dedicat îngrijirii copiilor născuți prematur.

Campania „Grijă pentru Copii” se va desfășura până la finalul lunii aprilie, sub mesajul „Hai să donăm copiilor născuți prematur timp pentru viață!”.

Hai! :)

halep

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Dorna și Salvați Copiii continuă campania „Grijă pentru Copii” cu susținerea Simonei Halep”

  1. Pingback: Fotografii cu Simona Halep de la acţiunea din cadrul campaniei Dorna – “Grijă pentru Copii” – Tenisite

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)