Top comentatori pe chinezu.eu în iulie 2013

Hai că merge treaba frumuşel, zic :D Şi uite cum se constituie acest prea frumos Comitet, despre care puteţi afla mai multe dacă daţi click pe linkul de mai sus, fireşte. Luna iulie ne aduce un nou membru, în persoana tovarăşului BogDan. La ce gură mare ştiu că are, cred că o să îl pun secretar cu propaganda sau ceva… =))

Cam aşa a fost topul lunii iulie, cei din faţa lui BogDan sunt deja membri ai Comitetului, evidamont.

Top comentatori blog iulie

Deci, până acum avem următorii membri: PetreRăzvanGabiJavraGeorgiana, Ionuţ, BogDan. Încă 5 şi declarăm lucrările închise. Şi apoi facem şedinţă… :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Top comentatori pe chinezu.eu în iulie 2013”

 1. felicitari BogDan!
  dupa cate vad eu, si luna aceasta am avut ceva de comentat:))
  in continuare sunt singura fata. eu in continuare astept fetele sa vorbeasca, sa zic asa. sa facem si noi gasca :)

 2. Stai ca e o contradictie in termeni de enumerare. Zici ca toti cei din fata lui BogDan sunt deja membri, dar eu sunt in fata si nu sunt in lista :) Am primit vot de blam? :))

 3. Comentariile mele sunt la subiectele care ma intereseaza.
  Motivul? Am fost „votata” si nu ai ales in mod direct, dar am primit o sansa de-a fi, chiar daca temporar- in blogrollul tau.
  Ori, asta -imi creste mie „reputatia”. O sa te intrebi de ce am nevoie de ea , ca oricum in campanii nu prea intru si adventoriale scriu poate pt o firma de 4-5 ori pe an :) Asadar?
  E important pentru mine. Ca personaj . Atat.
  Dupa ce m_am mutat pe domeniul nou si PRul meu a picat pe zero de la 3, orice mana de ajutor a fost binevenita. Evident ca niciodata nu as fi cerut unui blogger si mai ales unuia „din top” sa ma bage in blogroll.

  Ah-sa nu mint. Am intrebat o singura persoana, un blogher cunoscut care are un blogroll foarte lung pe ce criterii ii alege . Mi-as fi dorit sa „ma preia”. Mi-a raspuns sa-i dau link si atat ca e ok , dar nu m-a pus in cui niciodata :)

  Timpul si comentariile mele pe aici imi par naturale si ma bucur de ele pentru ca repet, ai fost singurul care oarecum m-a „saltat” cat timp sunt inca pe zero.Deci multumirile pleaca de la mine .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)