Acesta este Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai că a trecut şi 2013. A fost un an intens. Aşa l-aş caracteriza. A fost şi greu, dar tocmai pentru că a fost intens. A fost şi fain, dar tocmai pentru că a fost intens :D Nu mă aventurez să fac pronosticuri despre 2014 pentru că nu e pe feng shuiul meu asta cu previziunile şi cu pariurile. Dar ce vă pot spune că, în ceea ce mă priveşte, 2014 va fi categoric anul kooperativa.ro. Căci avem nişte planuri masive, pe care sper să le putem bifa corespunzător. Dar despre această într-o „emisiune” viitoare, aveţi puţintică răbdare :)

Acum vreau să vă raportez despre cum a fost cu isprava pe care am intitulat-o Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu. Şi în urma căreia m-am pricopsit :)) cu 12 tovarăşi cu care, aşa cum am promis, o să executăm o prea-frumoasă întâlnire ca să povestim, să ne râdem, să bem nişte beri, de astea omeneşti şi bloggereşti, ştiţi voi.

Până atunci, însă, hai să vă dau lista completă cu cei 12 care mi-au făcut onoarea să câştige topul comentatorilor în fiecare lună din 2012. Cu menţiunea că luna decembrie a fost câştigată de Cătălin, hai să trăieşti :D Şi cu menţiunea că Daniel a primit un wild card de la mine, aşa că o să fie prezent şi el. Şi cu încă o menţiune că o să avem şi nişte invitaţi pe care o să îi aleg eu pe sprânceană. Pentru că vreau şi pentru că pot :))

Structura completă a Comitetului Comentatorilor pe Chinezu.eu

Spanac

Petre

Răzvan

Gabi

Javra

Georgiana

Ionuţ

BogDan

Zolty

Glass and Iron

Galul

Cătălin

Stimabililor, o să primiţi pe mail cât de repede propunerea mea pentru întâlnire. Şi apoi o luăm la pilă să facem să fie bine să nu fie rău :D

Şi pentru că aşa se cuvine să punem punct comentariilor pe 2013 #cumarveni, hai să vă dau Top 20 comentatori pe chinezu.eu pe tot anul trecut. Cu mulţumirile mele, evident!

Top comentatori pe blog 2013

Un an nou cât mai boggeristic să aveţi!

969469_669357639751690_314766216_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

28 thoughts on “Acesta este Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu”

 1. 1. La Mulți Ani
  2. Mă bucur foarte tare că fac parte din Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu, este o realizare inportantă pentru mine.
  3. În Top 20, sunt pe locul 6, puteam și mai mult :D
  4. Mă bucur că te-ai apucat de treabă, nu ai mai postat de mult. Multă sănătate

 2. Pai e de bine sa gasesti astfel de articole in prima zi de serviciu din noul an :) Daca tot am comentat un an intreg la tastatura, urmatoarele comenturi sa fie la bere :)

  1. Colega, bine că ai reuşit să izbândeşti, că altfel mă trezeam că mă acuză Consiliul Discmininării de sexism sau ceva! :))

   Glumim, glumim, dar să ştii că m-a pus pe gânduri faza cu băieţii care şi-au dorit mai mult victoria decât fetele…

 3. Nu sunt in Comitet dar bag de seama ca in clasamentul anual sunt in primii 10. Acum astept cu nerabdare sa vad ce ispravi puneti la cale, voi, mare adunare de comentatori.

  1. Mi se pare foarte ciudat să tragi tare să fii printre primii şi apoi să zici, înainte de a şti când, unde şi cum se va face întâlnirea, că tu nu o să poţi participa…

   Dar e decizia ta, fireşte. Şi o respect corespunzător :)

 4. Pingback: zolty | Hai la teatru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)