Krypton, Unplugged

Gabriel „Guriţă” Nicolau, Eugen Mihăescu şi Teodora Dragomirescu. Acestea sunt numele celor trei oameni care au urcat pe scena de la Ageless Club, pentru ceea ce urma să poarte numele de „Krypton Unplugged”.

Şi unplugged a fost. Prin vocea aparte a lui Gabriel, chitara angoasată a lui Eugen şi vioara magică a Teodorei, unplugged-ul şi-a făcut loc în sufletele celor prezenţi acolo. Au fost momente în care aproape că nu credeai că unele piese pot fi cântate şi aşa. Dar au putut. Şi trebuia să le primeşti exact aşa cum au sosit. Au fost piese de pe 30 de minute, Fără teamă, Lanţurile şi celelalte albume de după acestea, pe care am să le evit să le enumăr, pentru că nu consider că acolo a mai fost vorba de Krypton.

Desigur, accentul s-a pus pe Fără teamă. Stau şi mă gândesc încă…la cât de puternic a fost acest album dacă-l ştim şi acum, dacă şi acum are efect, dacă şi acum îi cunoaştem versurile, inflexiunile, mesajele. Ce descărcare de muzică a fost în Krypton la începutul anilor ’90, ce inspiraţie au avut pentru a produce un album la fel de valabil şi-n 2012, atât muzical, cât şi ca mesaj!

Nu mai pot să mai laud ceea ce s-a întâmplat pe scena de la Ageless. A fost o seară aparte, specifică unei trupe care s-a întors acolo de unde a plecat şi unde-i era locul. Şi cu ea s-au întors şi fanii pe care Guriţă nu se mai opreşte să-i recunoască la fiecare concert pe care-l susţine. Au venit veteranii, ăia care-şi rupeau spatele acum mai bine de 20 de ani, ăia care s-au tras puţin deoparte pentru a aştepta din nou momentul în care vor putea iubi din nou trupa pe care o cunoaşteau.

Iar Krypton oferă acel moment, de fiecare dată când urcă pe scenă.

Să le mulţumim.

Iar dacă nu aţi fost, mergeţi data viitoare. Iar dacă vreţi mai multe cuvinte, aveţi cronica de pe Rockstage. Iar dacă vă întrebaţi dacă am să fiu şi data viitoare acolo, în faţa lor, am să spun DA.

Şi sper să vă văd şi pe voi prin apropiere.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Krypton, Unplugged”

  1. Pingback: Concert Krypton Unplugged la Club Flex Arad | Rockout | Online Music E-zine – revistă online care promovează muzica rock, folk, jazz, dar și alte evenimente de calitate. Pe site-ul nostru puteți găsi știri updatate zilnic, concerte rock, conce

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)