după 18 ani, Krypton

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

NR – Material scris de BogDan

Am avut trei exemplare ale discului „Fără teamă”. Trei pentru că primele două cedaseră fizic de la atâtea ascultări. Am fost de două ori la „Muzica” să schimb „Lanţurile”. Era prost imprimat, sărea acul de pe discuri. Ce vremuri! Aşa că în clipa în care am auzit că Krypton se reunesc în formula de rock, am început să număr zilele până să ajung în Silver Church. Şi a meritat.

Eugen Mihăescu, Gabriel Nicolau, Răzvan Lupu, Sorin Voinea şi Cătălin Fotin s-au comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. După 18 ani de tăcere, pigmentaţi de un Krypton diluat din ce în ce mai mult în comercial, cei cinci au urcat pe scenă şi au oferit publicului acel sunet pe care îl aştepta. Metalul neo-clasic de pe „Fără teamă” a stat la baza reunirii trupei, dar asta nu înseamnă că lucrurile s-au oprit aici. Cu o energie şi un chef de cântat absolut monstruoase, Krypton au adus la rampă şi „30 de minute”, albumul de debut, şi opera rock „Lanţurile”, dar şi cover-uri după Michael Schenker Group sau Bad English. Pe scenă a urcat şi Costi Sandu, omul cu care Krypton a scos „Am dormit prea mult”, ultimul album ceva mai ritmat, dar departe de viteza şi concepţia celor două anterioare.

Publicul a fost şi el în cea mai bună formă. Cei care au crescut cu Krypton au cântat absolut fiecare vers, în timp ce ăia mai tineri se străduiau să le reţină pe loc şi să le cânte şi ei alături de ceilalţi. Guriţă este în cea mai bună formă psoibilă şi rămâne una din cele mai bune voci pe care lea vem, Eugen Mihăescu nu are stare pe scenă, Răzvan „Lapi” Lupu se distrează de mama focului la tobe, Cătălin Fotin este un basist care acoperă fără probleme partitura pe care altădată o interpreta Dragoş Docan, iar Sorin Voinea este insula de acalmie în marea de nebunie muzicală pe care o dezlănţuie trupa.

A fost o seară frumoasă, în care cei 18 ani trecuţi au dispărut ca prin minune, lăsând să se vadă ceea ce mulţi dintre noi am uitat: singurele lucruri pe care le putem păstra tinere sunt sufletul şi spiritul neamputat.

Krypton au revenit. Iar eu vă recomand să mergeţi să-i vedeţi, pentru că sunt în formă de zile mari.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “după 18 ani, Krypton”

  1. Pingback: Toate linkurile de azi au :) | Chinezu

  2. Pingback: Krypton, pe Republica Culturală Chineză | BogDan

  3. Pingback: cu Gabriel Nicolau şi Eugen Mihăescu, la "Krypton-REUNION" | BogDan

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)