dacă e mâine, e Krypton Reunion!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ştiţi deja că ne adunăm mulţi nebuni pe-aici, fiecare cu marotele sale. Aşa e frumos. Iar dacă stimatul tovarăş Cristi are marota pe nume byron, eu le am pe cele numite Celelalte Cuvinte şi Krypton.

Aşa că am zis să vă invit la un concert Krypton. Mai precis un Krypton Reunion, adică reunirea unei trupe de legendă în formula care a consacrat-o. O formulă care a produs singurul album de neo-clasic de care dispunem, dar şi o operă rock încă valabilă şi-n ziua de azi. Vor fi acolo Gabriel „Guriţă” Nicolau, Eugen Mihăescu, Răzvan „Lapi” Lupu, Sorin Voinea şi Cătălin Fotin pentru o seară pe care eu am mai trăit-o şi, aşa cum vedeţi, mă duc s-o trăiesc din nou.

Vor fi piese mai vechi, piese mai noi, va fi Fără Teamă, un album înspăimântător de bun şi pe care se bazează recitalul lor, va fi Lanţurile, acea operă rock din care nici în ziua de azi nu ne dorim să ieşim, va fi tot ceea ce ne-a oferit Krypton vreodată.

Mâine, aşadar. La Hard Rock Cafe, de la ora 21.00. Biletele le puteţi procura de pe Eventim sau în seara evenimentului, de la intrare. Şi dacă am să vă văd, vă voi întâmpina cu un zâmbet.

Să fie rock. Fără Teamă.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FzYc79VQinQ?rel=0&w=560&h=315]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “dacă e mâine, e Krypton Reunion!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)