dacă e mâine, e Krypton Reunion!

Ştiţi deja că ne adunăm mulţi nebuni pe-aici, fiecare cu marotele sale. Aşa e frumos. Iar dacă stimatul tovarăş Cristi are marota pe nume byron, eu le am pe cele numite Celelalte Cuvinte şi Krypton.

Aşa că am zis să vă invit la un concert Krypton. Mai precis un Krypton Reunion, adică reunirea unei trupe de legendă în formula care a consacrat-o. O formulă care a produs singurul album de neo-clasic de care dispunem, dar şi o operă rock încă valabilă şi-n ziua de azi. Vor fi acolo Gabriel „Guriţă” Nicolau, Eugen Mihăescu, Răzvan „Lapi” Lupu, Sorin Voinea şi Cătălin Fotin pentru o seară pe care eu am mai trăit-o şi, aşa cum vedeţi, mă duc s-o trăiesc din nou.

Vor fi piese mai vechi, piese mai noi, va fi Fără Teamă, un album înspăimântător de bun şi pe care se bazează recitalul lor, va fi Lanţurile, acea operă rock din care nici în ziua de azi nu ne dorim să ieşim, va fi tot ceea ce ne-a oferit Krypton vreodată.

Mâine, aşadar. La Hard Rock Cafe, de la ora 21.00. Biletele le puteţi procura de pe Eventim sau în seara evenimentului, de la intrare. Şi dacă am să vă văd, vă voi întâmpina cu un zâmbet.

Să fie rock. Fără Teamă.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FzYc79VQinQ?rel=0&w=560&h=315]

2 comentarii la “dacă e mâine, e Krypton Reunion!

  1. Cristian China Birta Răspunde

    #baejnebun ce m-ai lovit cu asta… Acum sa vad ce balet pot face cu bona, cu soacra, de astea, ca sa pot sa beau berea in liniste si sa racnesc din toti bojocii :))

    • BogDan Răspunde

      Hai, hai, că de-abia aştept să te văd pe Fără Teamă :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: