O bucată de istorie rock: Krypton la emisiunea Timpul Chitarelor

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Recunosc, nu ştiam mai nimic despre această formaţie. Asociam numele acesta cu acea trupă care îl avea ca solist pe Răzvan Fodor. Nu eram fană, era un pop-rock mult prea comercial pentru gusturile mele, dar era imposibil să nu le aud piesele la radio. Am avut însă norocul să îl cunosc pe BogDan, iar unul dintre lucrurile pe care le-am preluat de la el a fost dragostea pentru Krypton. Am căutat şi am ascultat. “Fără teamă” recunosc că mi s-au lipit de suflet piesele lor. M-am bucurat nespus să văd filmări de la Krypton Reunion, eveniment ce a avut loc anul trecut în luna mai, în Silver Church. Cu Gabriel “Guriţă” Nicolau revenit la microfon.

Din fericire, am avut ocazia să-i văd live, într-un concert Unplugged, pe “Guriţă”, Eugen Mihăescu la chitară şi o memorabilă Lady in Black cântând la violă. Ce-i drept, mă aşteptam să-mi placă, dar nu credeam că voi ajunge să stau pe jos, în faţa scenei, cântând şi aplaudând frenetic, cu un zâmbet atârnat de urechi. Şi din acel moment i-am iubit. Le-am ascultat pe repeat piesele pe Youtube, am fredonat cu toate că nu am voce, terorizându-mi astfel vecinii de etaj. Într-o astfel de seară umblam brambura pe net şi am dat de înregistrările de mai jos. Krypton invitaţi în emisiunea Timpul Chitarelor. Nu, nu sunt în actuala formulă, dar ni se prezintă şi o bună bucată din istoria acestei formaţii. Să vă bucuraţi de ele!

http://www.youtube.com/watch?v=ro4dMH2NTGc

http://www.youtube.com/watch?v=OkGXMD4u1v8

Şi ca bonus vă ofer spre ascultare şi piesa care dă numele albumului “Fără teamă”:

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)