Sărbătoriţii zilei din 2.0

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am lăsat-o mai moale cu urările celor din 2.0 care au mai prins un trandafir la buchetul vieţii (duamne, cât de tâmpită mi se pare expresia asta… :D). Pentru că – o bag pe asta clasică – am fost tare prins, alţii şi-au dorit mai mult victoria, am încercat să fac o figură frumoasă în alte “meciuri”, de astea. Dar voi încerca să prestez mai cu talent pe această tarla, nu de alta, dar chiar vreau să zic câteva cuvinte despre nişte tovarăşe şi tovarăşi pe care i-am cunoscut în fulminanta mea carieră blogosferistică :D Nu îmi iau un agajament, căci nu promit că o să fiu de o vivacitate decisivă în această chestiune, dar voi încerca să bobinez corespunzător, atunci când feng shuiul meu de om taaaare ocupat îmi va permite.

Astăzi lei voi spune la mulţi ani celor de mai jos. Care au avut ziua de naştere ieri :)) Dar cu care m-am intersectat, în diverse cantităţi, ca să zic aşa :))

 Dana Ilie. O craioveancă brici, cu care m-am tot intersectat şi cu care m-am hlizit corespunzător :D Şi care are o poftă de viaţă de mare angajament, lucru pentru care o apreciez. La mulţi ani, Dana!

Crina Coco Popescu. Chiar nu cred că mai are rost să spun altceva despre ea decât “Respect!” şi mulţumiri că face ce face şi că ne emoţionează dându-ne de gândit :) La mulţi ani, Coco!

Bogdan Doicin. A fost unul din cei mai harnici contributori în versiunea veche de sportlocal.ro. Scrierile sale au creat controverse, deci nu le-a scris degeaba, cum ar veni :)) Îl aştept să se implice şi în noua versiune a siteului, care îi oferă mai multă libertate. La mulţi ani, Bogdan!

Giorgiana Păun. Nu prea ştiu ce să spun despre ea, acum îmi dau seama… :)) Ne-am întâlnit de câteva ori live, ne-am mai conversat pe twitter, dr uite că mi-a rămas în minte în aşa de mare măsură încât mă apus că îi urez cele bune acilea :D La mulţi ani, Giorgiana!

George Şerban. M-am întâlnit doar de câteva ori cu el. Dar a fost de ajuns să schimbăm acele câteva cuvinte ca să mă intrige. Are acel “ceva” pe care nu ştii unde să îl aşezi, în ce sertar al relaţionării cu ceilalţi să îl pui… Iar faptul că îi urez la mulţi ani acilea la mine ar trebui să vă dea un indiciu.. :D La mulţi ani, George!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Sărbătoriţii zilei din 2.0”

  1. Hihihi, mulțumesc frumos pentru urări, șefu’. Și să dea Bărbosu’ să ne mai tot intersectăm și să ne tot hlizim! :))
    La mulți ani și celorlalți sărbătoriți ai zilei, cărora le doresc ce-mi doresc și mie!

  2. Cu o mica mare intarziere iti multumesc profund pentru urari :) Referitor la sport local, acum sunt pe ultimele sute de metri cu teza de doctorat si vreau ca sa termin cu ea mai intai :) One thing at a time.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)