Sărbătoriții zilei: un nou serial pe chinezu.eu :D

Notă: Vă rog să îmi spuneți dacă vreți să citiți așa ceva la mine pe chinezu.eu sau dacă mă agit degeaba cu această nouă rubrică. Vă mulțumesc :)

Astăzi am transmis un ”la mulți ani” din coracon către doi tovarăși de mare angajament. Pe telefon le-am urat, căci asta cu facebook și twitter când e vorba de chestiuni personale și corespunzător de umane, ca să zic așa, nu e prea de comitet. Dacă ai o relație strânsă cu sărbătoritul, pune, frate, mâna pe telefon și spune-i. Dă și pe twitter, și pe facebook și pe ce mai vrei tu. Dar oferă-i plăcuta oportunitate de a-ți auzi vocea când îi urezi cele bune :) Cu o precizare: doar dacă crezi în ce zici, că așa de complezență nici el nu te crede și îți și răcești gura de pomană :))

Bun. Și după ce le-am urat eu ce le-am urat celor doi tovarăși în chestiune (aveți puțintică răbdare, că vi-i spun mai jos), m-am gândit io cu mintea mea că ce-ar fi dacă aș încerca să fac un fel de rubrică zilnică, în care exact asta să fac, să urez ”la mulți ani” celor cu care am avut cât de cât a face. M-am gândit vreo 7 secunde și am zis că e foarte bună ideea. Căci, mă înțelegeți, dacă nu mă laud io, degeaba aștept pe alții să o facă :))

Și, dacă tot am luat decizia asta, se impun niște scurte precizări. Cum ar fi că voi ura cele bune în acest serial (i-am zis eu, dar nu e cea mai bună caracterizare) celor pe care îi cunosc la nivelul de am schimbat mai mult de un ”bună ziua”, mult mai mult :) Căci voi însoți fiecare urare de o scurtă caracterizare, deci am nevoie de ”materialul clientului”, cum ar veni :)) Apoi, se prea poate să omit să zic ”la mulți ani”, nu cu bună știință, ci din lipsă de informare sau de timp sau (căci mi se întâmplă și mie) din neatenție, unor tovarăși care intră lejer în categoria menționată mai sus. Iar despre faptul că unora le voi transmite doar aici, nu și pe telefon, cele bune, sper că nu mai trebuie să detaliez de ce :) Mai spun doar că știu de pe acum că unii o să strâmbe din nas când o să citească anumite caracterizări ale anumitor persoane cărora le spun de bine pe acilea, dar asta este părerea mea despre ei și chiar țin la ea :D

Acestea fiind zise, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, vă prezint sărbătoriții zilei :

Claudiu Ciobanu. Unul din cei mai buni tovarăși pe care mi i-am făcut în aventura mea în 2.0. Doar faptul că e membru DreamTeamRO și ar trebui să cam spună totul :) Este cel pe care ne bazăm când vine vorba de secretariat, căci le are pe astea cu sintetizatul de treburi, împărțitul de sarcini și trasul de urechi când nu merge treaba :D Are cel mai bun site pe retail FMCG din România. Dar toate aceste nu înseamnă mare lucru comparativ cu minunile de fete pe care le are acasă :) Să ne trăiești, Claudiu!

Andrei Crivăț. Unul din primii oameni cu care am interacționat în 2.0. Puțină lume știe, dar Andrei a fost cel care m-a lipit de Ruben, autorul lui superchinezu cu care am defilat multă vreme în blogosferă :) Am băut la beri cu el de foioioioi :)) Am povestit cu el și mai de foioioi :D Uneori ne-am înțeles, alteori nu. Căci oameni suntem, vorba aia. Dar faptul că tot ne mai bem berile este dovada irefutabilă că mai mult ne-am înțeles decât nu :)) Să ne trăiești, Andrei!

Ionuț Munteanu. Este unul din oamenii pe care îi tachinez mereu și mereu, de fiecare dată când ne întâlnim. Dar o fac pentru că mi-e simpatic :)) Cu stilul lui de a despica firul în patru și de a vorbi ca la radio :D Lumea zice că e unul din oamenii care știu să facă foarte bine chestii de astea de nu le știu eu gen SEM, dar io, cum zicem, nu mă pricep, așa că nu zic nimic… Bref, îmi place de el că ne râdem bine când ne întâlnim :D Să ne trăiești, Ionuț!

Ștefan Teișanu. Deși ne-am întâlnit de mult mai puține ori decât mi-aș fi dorit :), Ștefan este responsabil pentru una din cele mai faine ieșiri din în natură ever, când a adunat o mână de oameni faini în Apuseni și ne-a făcut să ne simțim corespunzător :) Acum, când scriu aceste rânduri, îmi dau seama că știu mult prea puține despre el și că ar trebui să aflu mai multe despre scopul și durata vizitei lui în 2.0 :)) Să ne trăiești, Ștefan!

Mihaela Drăghici. Poate părea surprinzător pentru unii (e un pic și pentru mine, recunosc…) faptul că aleg să îi urez ”la mulți ani” Mihaelei. Pentru că m-am intersectat cu ea de extrem de puține ori. Dar atunci când una din intersecții, ca să zic așa, a fost World Blogging Forum (din 2009, pfoai ce mai trece timpul…), cu tot scandalul care s-a creat în jurul evenimentului, parcă s-au legat ceva conexiuni :) Căci Mihaela a fost printre organizatori. Acum văd că se ocupă de facebookads.ro. Să ne trăiești, Mihaela!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Sărbătoriții zilei: un nou serial pe chinezu.eu :D”

  1. Pingback: Sărbătoriții zilei în 2.0 • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.