29.04.2017

Sărbătoriții zilei

Alexandru Tunaru. Unul din oamenii cu un suflet fantastic de mare. Și care are un stil de a pune problema de îți face mare plăcere să nu îl refuzi :)) Bine, e drept că faptul că s-a lipit ca lumea de rugby contează mult în părerea mea bună despre el, dar asta este o altă discuție :D Îi urez la mulți ani și să i se întâmple în viață tot ce îmi doresc eu să se întâmple :) Să ne trăiești Tunare!

Radu Sprinceană. L-am cunoscut, la firește, bere :D Dar apoi, printre avalanșele verbale pe care stimabilul le lansează către toți cei care sunt în preajma lui, am aflat că e mare biciclist, drept pentru care a punctat in my book și că este băiat valabil, ce să mai :D Să ne trăiești, Radule!

Cristina Cassian Tătăreanu. M-am intersectat cu ea când a organizat un foarte mișto eveniment despre ce înseamnă piața de carte de la noi, unde am zis și eu câteva cuvinte din perspectiva 2.0. Am apreciat și aprecize încăpățânarea ei de a face lucruri care trebuie făcute  (din atât de multe puncte de vedere) și nu doar acelea care este ușor să fie făcute și sunt pe trend :) Să ne trăiești, Cristina!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

E bine sau nu e bine să verifice agenția postarea înainte de publicare?

Cât ne costă să gestionăm o pagină de facebook?

4 comentarii

 1. sâmbătă, 14 iulie 2012, 09:58

  Multumesc mult, Cristi! Frumoasa supriza asta. :)

  Dau o bere la primul meci de rugby pe care il vedem! :D

  Răspunde
 2. sâmbătă, 14 iulie 2012, 11:12

  Multumesc mult de urari! Ai o bere si de la mine cu proxima ocazie.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *