Sărbătoriții zilei

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Alexandru Tunaru. Unul din oamenii cu un suflet fantastic de mare. Și care are un stil de a pune problema de îți face mare plăcere să nu îl refuzi :)) Bine, e drept că faptul că s-a lipit ca lumea de rugby contează mult în părerea mea bună despre el, dar asta este o altă discuție :D Îi urez la mulți ani și să i se întâmple în viață tot ce îmi doresc eu să se întâmple :) Să ne trăiești Tunare!

Radu Sprinceană. L-am cunoscut, la firește, bere :D Dar apoi, printre avalanșele verbale pe care stimabilul le lansează către toți cei care sunt în preajma lui, am aflat că e mare biciclist, drept pentru care a punctat in my book și că este băiat valabil, ce să mai :D Să ne trăiești, Radule!

Cristina Cassian Tătăreanu. M-am intersectat cu ea când a organizat un foarte mișto eveniment despre ce înseamnă piața de carte de la noi, unde am zis și eu câteva cuvinte din perspectiva 2.0. Am apreciat și aprecize încăpățânarea ei de a face lucruri care trebuie făcute  (din atât de multe puncte de vedere) și nu doar acelea care este ușor să fie făcute și sunt pe trend :) Să ne trăiești, Cristina!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Sărbătoriții zilei”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)