Sărbătoriții zilei, 17 iulie

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Andreea Laciu. Nici nu mai știu când ne-am intersectat. Cred că prima dată pe twitter. Apoi am aflat că îi place byron, drept pentru care mi-a devenit brusc simpatică :D În timp am reușit să o conving (sau ea pe mine… :D) să scrie câteva texte, de suflet, pentru Republica Culturală Chineză. Căci, dacă ar fi să o caracterizez pe foarte scurt, asta aș spune despre ea: un suflet mare, mare :) Să ne trăiești, Andreea!

Cătălina Bănică. Este exemplul clar cum un proiect fain precum al ei, Desenele Copilăriei, m-a făcut să o asociez cu ceva plăcut și să urmăresc ce mai face :) Mai ales că ne-am intersectat de vreo 3 ori doar, ocazie cu care am schimbat doar câteva cuvinte. Așa că nu aș putea să vă spun multe despre Cătălina. Dar, după mintea mea, oricine mai are minte si suflet de copil, are notă mare de la mine. Să ne trăiești, Cătălina!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)