Sărbătoriții zilei în 2.0

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Astăzi episodul 2, ca să zic așa, al serialului ”Sărbătoriții zilei” de pe chinezu.eu, despre care v-am spus de ce am început să îl fac.

Cristian Șuțu. Îl șțiu de foarte multă vreme, de când eram amândoi jurnaliști. Doar că funcționam pe relația io îl știam mai bine decât mă știa el :)) Oricum nu ne intersectam prea des și prea de angajament. Dar după ce ne-am început amândoi aventura în 2.0, brusc relațiile s-au stabilizat spre o normalitate firească :D Face o treabă fomidabilă alături de Radu la Foto Union, ca să menționez doar cea mai vizibilă ispravă a sa. Că doar nu o să mă apuc să vorbesc în acest moment festiv de know howul lui politic și ce face cu el :)) Să ne trăiești, Șuțule!

Petrișor Obae. Pe vremea când el scria la Evenimentul Zilei, ne-am intersectat de câteva ori pe teme de analize de presă, căci au atunci prestam pe zona asta. Când a decis să plece de la ziar și să își facă paginademedia.ro multă lume a zis că e un gest sinucigaș, că e o prostie să mizeze pe internet și că are trebui să play safe și să rămână în presă. S-a văzut până la urmă cine a avut dreptate :) Să ne trăiești, Petrișor!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)