Caut un blogger care să ştie să se joace jocuri de astea online

La un moment dat am scris despre proiectul chemgeneration.com. Şi ziceam că îi salut pe acei tineri care nu doar că aleg un domeniu care mie mi se pare totalmente de neînţeles, dar şi fac o pasiune din asta. Despre chimie vorbim, aţi înţeles. Sigur că Make mie îmi spune mereu că există chimie peste tot, el fiind un alt nebun frumos îndrăgostit de domeniu, dar io batman, batman :)) Încet, încet, însă, am început să ăi dau dreptate. Dar să nu îi spuneţi, că se încrede :D

Bun, acum văd că cei de la BASF (căci ei au lansat siteul cu pricina) nu se liniştesc şi au dat drumul unei isprăvi chiar interesante, care se numeşte Future City. Un joc care pare interesant (sorry, dar cum sunt tot pe drumuri, nu am avut timp să îl joc, deci cu atât mai importantă este provocarea pe care v-o fac mai jos :D) din ce scrie în comunicatul oficial şi din ce mi-au zis cei care l-au jucat deja (am rămas surprins să aud că unii chiar au prestat deja acolo…). Este – ia staţi să dau un citat din informaţia oficială, să nu traduc ce nu trebuie tradus – „un joc educaţional distractiv care își propune să popularizeze în rândul tinerilor descoperiri științifice într-o manieră cât mai plăcută și pe înțelesul lor”.

No bun, acestea fiind spuse, lansez următoarea provocare: caut un blogger care nu numai că trebuie să ştie să joace ca lumea jocul acesta, dar şi să fie în stare să îl câştige chiar dacă face echipă cu un dărmat ca mine când vine vorba despre jocuri de astea :)) Şi care blogger să fie OBLIGATORIU disponibil să vină cu mine la un eveniment pe data de 17 octombrie, de la 18.30 (detalii le primeşte după ce stabilesc cine este bloggerul care vine cu mine, fireşte).

Condiţii de participare la această provocare:
– să fie bloggeriţă sau blogger (dăăh :D)
– să ştie cu ce se mănâncă jocul cu pricina (ca să nu ne facem de mândră minune la lume, mă înţelegeţi :D)
– să îmi spună în comentariu mai jos sau pe blogul personal care este recordul personal de ore jucate în faţa calculatorului fără oprire. Nu o să câştige cel care îmi zice că a jucat cele mai multe ore (că poţi zice orice, io nu am cum să te verific) ci cea/cel care îmi va spune dacă a fost sau nu lovit cu pucul când a făcut aşa ceva :))
– aştept comentariile sau postările voastre până pe 15 otombrie, ora 23.59. Câştigătorul îl anunţ la prima oră pe 16 octombrie.

Succes, tovarăşi!

Vă dau şi comunicatul oficial dacă vreţi să aflaţi mai multe şi un screen shot din joc.

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Caut un blogger care să ştie să se joace jocuri de astea online”

 1. Hai ca ma inham eu la aceasta isprava. Sunt gamer de ceva ani, recunosc, nu de jocuri pe FB, insa la jocuri ma pricep. Deja am inceput sa testez jocul, sa vad ce e de facut, etc.
  Am jucat la viata mea si 24 de ore in continuu, dar asta cand eram mai tanar si nu eram rupt dupa atata timp nedormit :)
  So, pick me, sigur castigam daca joci alaturi de mine :)

 2. Pingback: Va invit sa descoperim chimia impreuna printr-un joc interactiv

 3. Me too :)) Cel mai mult 3 zile NFS Underground 2 acum multi ani de zile. Mai nou din cauza linuxului ma joc la joculete dastea online si eram la un moment dat in top 10 la Orasul Minier pana sa schimbe regulamentul.

 4. Îmi amintesc bine anul ăla, pusesem mâna pe Diablo 2 – Expansion, mă prinsese atât de tare încât am terminat nivel peste nivel, jucam mai mult nopțile, apoi aveam de mers la școală. Norocul meu a fost că vara m-a prins pe Hell, înainte de Baal, la Ancients, unde a trebuit să mă chinui vreo două săptămâni să urc până la level 86 (a se nota, nu aveam acces pe Battle/net). Ei, într-una din zile, am reușit performanța să mă joc încontinuu (exceptând mici pauze de mers la toaleta/frigider) cam de la 10 dimineața până pe la 12 noaptea, când am căzut în pat. I-am șocat pe ai mei așa de tare de au zis că îmi iau cablul de alimentare dacă mă mai joc așa, de nebun.

  The proverbial puck was thrown.

 5. Dupa cateva minute de jucat, pot spune ca desi mai are mult pana sa devina cu adevarat un joc, proiectul are un potential comercial si educativ foarte mare. Felicitarile mele developerilor. Daca au nevoie de ajutor pe partea de game design, pot sa ma contacteze. Am studiat destul de amanuntit domeniul in ultimii 5 ani. :D

 6. Pingback: Recomandările zilei din 2.0 - 13.10.2012 • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)