O echipă de liceeni din București a câștigat concursul „Eroii Viitorului”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu știu ce ați făcut voi în perioada asta, dar liceenii din România au participat la Concursul de Științe „Eroii Viitorului”, iar o echipă din București a și câștigat:

Trofeul Concursului de Stiinte “Eroii Viitorului”, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” din Bucuresti. Pe locurile II si III s-au clasat echipa CNNS Ploiesti de la Colegiul National „Nichita Stanescu” din Ploiesti, respectiv echipa Rovinari – azi si maine de la Colegiul “Gheorghe Tatarascu” din Rovinari.

“Concursul ‘Eroii Viitorului’ i-a provocat pe liceeni sa constientizeze probleme din comunitatile lor, legate de energie, apa, transport sau spatii verzi, si sa propuna o solutie pentru rezolvarea acestora. Pe langa informatiile teoretice pe care le-au primit pentru dezvoltarea proiectelor, tinerii au fost incurajati sa se implice in comunitatile din care fac parte”, a declarat Daniela Avarvare, PR Manager BASF Romania. “Astfel, ne bucuram ca liceeni din intreaga tara s-au inscris intr-un numar atat de mare in competitie, peste 40 de echipe, si ca au acceptat provocarea BASF. Un raspuns pozitiv am primit si din partea profesorilor, care au sustinut implicarea elevilor in proiecte practice”, a completat Daniela Avarvare.

Le transmit, bineînțeles, felicitări! :)

unnamed (2)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)