Simpatică mașinuța Smart Forvision

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mașina-concept Smart Forvision a fost dezvoltată de BASF în colaborare cu Daimler. Mașina cu două locuri este un prototip, fiind un mare pas înainte în evoluția mașinilor ecologice și crearea unui viitor sustenabil.

Conceptul de autovehicul smart forvision creat în parteneriat cu Daimler a avut premiera mondială în 2011 la International Motor Show din Frankfurt. Autovehiculul a fost creat și axat pe eficiența energetică, pe structura ușoară și pe controlul temperaturii.

Cele două companii și-au reunit competențele tehnologice, creând un concept de autovehicul avangardist care oferă soluții decisive pentru provocările viitorului. Noul model combină designul, stilul de viață și tehnologia pentru a crea un autovehicul modern funcțional.

Remarcându-se întotdeauna față de alte concepte auto, autovehiculul smart a fost predestinat pentru acest proiect de colaborare. Smart forvision reprezintă autovehiculul perfect pentru prezentarea noilor tehnologii. Cercetătorii și constructorii au reușit, în cadrul noului concept de automobil, să combine nu mai puțin de cinci premiere din domeniul auto: celule solare organice transparente, LED-uri organice transparente, jante confecționate complet din plastic, noi componente cu structură ușoară și straturi de acoperire și pelicule care reflectă radiațiile infraroșii. Toate acestea reduc consumul de energie al autovehiculului și astfel crește gradul de autonomie și confort.

Materialele și tehnologia de ultimă generație permit implementarea celor mai noi concepte în cadrul noilor automobile care nu doar economisesc energie, ci și produc energie. Creșterea autonomiei contribuie la îmbunătățirea performanței și economisirii resurselor autovehiculelor electrice. Autovehiculele smart forvision oferă soluții energetice eficiente, precum celulele solare care generează energie. Combinat cu diode organice emițătoare de lumină (OLED-uri) care economisesc energie, plafonul autovehiculului, acoperit cu celule solare, este ecologic și are o structură cu adevărat remarcabilă.

Autovehiculul smart forvision reunește tehnologii de ultimă generație precum structura ușoară multifuncțională și un sistem de comandă inteligentă a temperaturii, printr-un concept unic în materie de mobilitate și un design aparte. Împreună, industria chimică și cea auto aduc o contribuție semnificativă rentabilității, caracterului ecologic și siguranței autovehiculelor electrice. Prin autovehiculul smart forvision, BASF și Daimler și-au pus bazele unei mobilități electrice eficiente, durabile și fiabile.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Simpatică mașinuța Smart Forvision”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)