Primul joc pe calculator – sau nopţile în care uitam de noi…

Notă: Cei care nu şi-au pierdut nopţi întregi trecând nivel după nivel sau cucerind cetate după cetate, cei care nu şi-au uitat şi numele de bucurie că au învins ceva pe acolo sau de enervare că i-au învins alţii, cei care nu s-au enervat că trebuiau să meargă până la baie câteva minute şi, astfel, pierdeau timp preţios din joc, sunt rugaţi să nu citească rândurile de mai jos :D

No bun, dacă aţi rămas doar cei care aţi trecut prin toate fazele de mai sus, hai să vă spun ceva: bre, tăntălăi am mai putut fi… Dar ce tăntălăi frumoşi, ce tăntălăi superbi, ce tăntălăi magnifici :D Căci, zău, acele zile în care uitam de noi şi de toţi şi de toate că să răzbim un joc au fost tot atâtea prilejuri să învăţăm mai multe despre noi şi despre ce e bun şi rău în ce facem noi în viaţa asta. Nu-i aşa că toţi am tras nişte învăţăminte din perioada aia? Păi vedeţi? Simpaticilor :D

Hai că acum aveţi ocazia să vă aduceţi aminte de acele momente de pierzanie gamificatoare, ca să zic aşa. Şi să şi câştigaţi premii faine cum ar fi jocuri Diablo III şi nişte tricouri Diablo III Tyrael Side. Asta dacă aveţi blog şi dacă participaţi la campania BlogalInitiative.ro, pentru clientul gamesline.ro.

În ceea ce mă priveşte, primul joc adevărat la care am prestat de mi-au sărit capacele a fost Civilization. Care m-a prins atât de tare încât încă e singurul joc la care prestez când mai reuşesc să găsesc un pic de timp. E drept că, deşi am varianta V, încă nu am reuşit să bobinez corespunzător la el. Căci, spre deosebire de vremurile când pierdeam nopţile jucându-mă şi nimeni nu avea treabă cu mine, acum lucrurile s-au schimbat şi am cu totul şi cu totul alte priorităţi… :)

Hai succes şi reamintiri plăcute vă doresc!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Primul joc pe calculator – sau nopţile în care uitam de noi…”

  1. Singurul joc alaturi de care am pierdut zeci de ore jucand atat singur cat si in retea, a fost StarCraft. Satisfactie mai mare decat sa invingi tabara adversa apoi sa declari razboi aliatilor, pe care ii decimai, nu exista. :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)