Io zic că e un moment istoric pentru blogosferă

Știu, sunt subiectiv. Știu, mă emoționez ca un tăntălău când văd un pas înainte făcut de blogosfera noastră. Știu, sunt implicat în această reușită și ați putea zice că de aia zic ce zic în titlu. Ați putea zice multe altele, dar tot ar trebui să acceptați că ce s-a întâmplat miercuri, 18 aprilie 2012, este un eveniment foarte important pentru blogosfera de pe la noi. Cu valoare simbolica teribilă, zic eu.

Drapelul oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012 a fost arborat la Ambasada Marii Britanii la București de către o bloggeriță. Care s-a aflat alături de excelența sa ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, când drapelul a fost înălțat oficial. Fac o paranteză și zic: pfoai, ce aș fi vrut să fiu și eu acolo, să prind și eu un pic din emoția evenimentului :)

Anca Tănase este bloggerița care, oricum o luăm, rămâne în istoria blogosferei românești. Căci ea a fost cea care a înălțat drapelul oficial, fiind desemnată câștigătoarea campaniei derulată prin BlogalInitiative.ro. Mă bucur tare mult pentru ea că a trăit astfel de clipe, mă bucur foarte tare pentru blogosfera românească, în care ambasadorul Martin Harris a avut încredere și i-a acordat această ”misie” teribil de simbolică.

Stimate domnule ambasador, primiți din partea mea un sincer mulțumesc și felicitări pentru modul în care înțelegeți să ajutați România. Și vă promit că vă vom urmări very closely :D

11 comentarii la “Io zic că e un moment istoric pentru blogosferă

 1. Calin Andreea Daniela Răspunde

  felicitari!

 2. Tudor Răspunde

  Felicitări. Sunt mândru că am blog în română.

 3. Sabina Răspunde

  super! si bravo Anca Tanase pentru experienta si tie ca i-ai oferit ocazia asta

 4. Anca Tănase Răspunde

  Mulţumesc tuturor şi-n special ţie, pentru faptul că ai făcut posibil acest moment unic! :)

 5. Ada Răspunde

  Felicitari Anca:*

 6. Roxy's blog Răspunde

  Felicitari!

 7. Ana Maria Tatucu Răspunde

  Bravo , asa vesti sa tot citim :)

 8. d-petre Răspunde

  Un sincer Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: