Am făcut poze în cel mai fotografiat loc din lume

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Vă spuneam că o să ajung în locul care, spun ceva topuri de turism, este cel mai fotografiat loc din lume, adică Keukenhof. Și am ajuns, sâmbătă, mulțumită KLM și tovarășilor de la Revista Biz, care mi-au făcut deosebita onoare și plăcere să mă invite la Biz Amsterdam :) Înainte de a vă raporta cum a fost, precizez că puteți ți voi ajunge în acest loc foarte fain, de lângă Amstedam, dacă participați la provocarea lansată de cei de la KLM.

Ca să ajungi la Keukenhof, care e la vreo 25 de km de Amsterdam, sunt tot felul de variante, pe care le poți găsi la firmele de turism din oraș. Noi am mers la aeroportul Schiphol (vreo 15 minute de la Amsterdam Centraal) după care am luat autobuzul 58, care ne-a duce direct la Keukenhof. Ai de stat un pic în stație, nu pentru că autobuzele astea nu vin des, ci pentru că e foarte multă lume care vrea să vadă grădina, deschisă doar 3 luni pe an, așa că te pui la coadă și aștepți să îți vină rândul.

Ajunși la locul faptei, două chestiuni ne-au făcut să încruntăm un pic sprânceana: 1. a început o ploaie de aia mocănească și enervantă și 2. era popor de popor acolo, după cum puteți vedea în imaginele de mai jos, de am crezut că o să stăm 2 ore ca să putem enerva. Dar norocul a fost român, cum se zice, de data asta, căci, în timp ce ne îndreptam spre intrare, ploaia s-a oprit, iar toată lumea aia grămadă de acolo, printre care și noi, a reușit să intre în vreo 5 minute. După care am început să ne binoclăm la câteva din cele peste 7 milioane de lalale din Keukenhof. Splendide, multe dintre ele.

Vă dau mai jos câteva poze. Ca să vedeți și voi niște crâmpeie, cum ar veni, din imensitatea de parc foarte frumos, care îți rămâne multă vreme în minte.

PS. Și Google sărbătorește astăzi Keukenhof :D

[nggallery id=9]

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “Am făcut poze în cel mai fotografiat loc din lume”

  1. @Roxy’s blog @irina
    Adevarul e ca nu sunt io prea mult genul de scos printre flori. Dar ce vezi la Keukenhof te cam lasa cu gura cascata. Io ca io, dar sa vedeti adevaratii amatori cum erau trantiti pe burta pe iarba sa fotografieze florile nas in nas cu ele :))

  2. Superbe poze! Sper sa ajung si eu pe acolo cat de curand. :) Tot am un amic drag in Amsterdam. Asa ca doar cu avionul trebuie sa ma mobilizez. Multumim de poze! Sunt tare faine.. cred ca ati avut parte de o zi de milioane ieri!

  3. Chiar daca nu-ti plac florile ce e acolo e chiar deosebit si merita vizitat.
    Iar daca iti mai si plac florile cat de cat, nu e mare lucru sa te intinzi pe burta ca sa faci o fotografie.

    P.S. … si pleci tu seara din Amsterdam fara sa vizitezi si cartierul cu „flori” in vitrine :) (Red Light District)

  4. Pingback: Proclamația mea personală după BizAmsterdam | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)