Office Shoes premiază utilizatorii Facebook si Instagram

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Office Shoes organizează un concurs –  în perioada 1 iulie – 1 august – care va avea ca premii perechi de încălțăminte ale magazinului, aparținând brandurilor Vans, Lacoste, Skechers, Converse sau New Balance.

Este perioada concediilor și a distracției, astfel că Office Shoes pune la încercare imaginația și creativitatea participanților, provocându-i să publice cele mai inedite clipe în care se distrează în zilele de concediu și își pun în valoare pereche preferată de încălțăminte. Astfel, fie că este vorba de un moment distractiv și amuzant sau pur și simplu, ieșit din comun, imortalizarea acestuia și împărtășirea lui reprezintă șansa înscrierii în concurs.

Concursul se desfășoară pe Facebook și Instagram. Pentru înscrierea pe Facebook, participanții vor transmite un mail la adresa holiday@officeshoes.ro, care să conțină o imagine cu ei alături de o pereche de încălțăminte Office Shoes, precum și link-ul profilului de Facebook. Office Shoes va publica imaginea în albumul dedicat acestui concurs și va eticheta autorul.

Pentru Instagram, imaginea trebuie încărcată direct în aplicație și să conțină hashtag-urile #OfficeShoesRomania și #WeLoveShoes. Concursul se încheie la începutul lunii august, iar tragerea la sorți și anunțarea câștigătorului vor avea loc în prima săptămână a lunii respective. Vor fi aleși trei câștigători înscriși prin Facebook și unul prin Instagram, iar aceștia vor avea ocazia să își aleagă produsul preferat din brandurile selectate Office Shoes.

Numele norocoșilor vor fi afișate pe pagina de Facebook a magazinului, dar aceștia vor fi contactați și individual, astfel: cei înscriși pentru Facebook vor primi mail pe adresa de pe care au trimis fotografia, iar cei de pe Instagram vor primi mesaj privat pe profilul de pe care au încărcat imaginea. Toate detaliile și regulamentul complet al concursului sunt disponibile pe site-ul Office Shoes.

P. S. Succes tuturor! :)

office shoes

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Office Shoes premiază utilizatorii Facebook si Instagram”

  1. Pingback: Reduceri de până la 70% la Office Shoes - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)