21.07.2017

Office Shoes premiază utilizatorii Facebook si Instagram

Office Shoes organizează un concurs –  în perioada 1 iulie – 1 august – care va avea ca premii perechi de încălțăminte ale magazinului, aparținând brandurilor Vans, Lacoste, Skechers, Converse sau New Balance.

Este perioada concediilor și a distracției, astfel că Office Shoes pune la încercare imaginația și creativitatea participanților, provocându-i să publice cele mai inedite clipe în care se distrează în zilele de concediu și își pun în valoare pereche preferată de încălțăminte. Astfel, fie că este vorba de un moment distractiv și amuzant sau pur și simplu, ieșit din comun, imortalizarea acestuia și împărtășirea lui reprezintă șansa înscrierii în concurs.

Concursul se desfășoară pe Facebook și Instagram. Pentru înscrierea pe Facebook, participanții vor transmite un mail la adresa holiday@officeshoes.ro, care să conțină o imagine cu ei alături de o pereche de încălțăminte Office Shoes, precum și link-ul profilului de Facebook. Office Shoes va publica imaginea în albumul dedicat acestui concurs și va eticheta autorul.

Pentru Instagram, imaginea trebuie încărcată direct în aplicație și să conțină hashtag-urile #OfficeShoesRomania și #WeLoveShoes. Concursul se încheie la începutul lunii august, iar tragerea la sorți și anunțarea câștigătorului vor avea loc în prima săptămână a lunii respective. Vor fi aleși trei câștigători înscriși prin Facebook și unul prin Instagram, iar aceștia vor avea ocazia să își aleagă produsul preferat din brandurile selectate Office Shoes.

Numele norocoșilor vor fi afișate pe pagina de Facebook a magazinului, dar aceștia vor fi contactați și individual, astfel: cei înscriși pentru Facebook vor primi mail pe adresa de pe care au trimis fotografia, iar cei de pe Instagram vor primi mesaj privat pe profilul de pe care au încărcat imaginea. Toate detaliile și regulamentul complet al concursului sunt disponibile pe site-ul Office Shoes.

P. S. Succes tuturor! :)

office shoes

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

#CeVrăjiMaiFacBloggerii Claudiu Ciobanu o arde cu BMW Seria 2 Active Tourer

Faină Campania Always #LikeAGirl

Un comentariu

  1. joi, 28 iulie 2016, 14:00

    […] Aceasta este și oportunitatea perfectă pentru înscrierea la concursul pe care magazinul îl desfășoară pentru utilizatorii rețelelor sociale Facebook și Instagram și despre care v-am mai spus. […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *