29.04.2017

E ok că premierul Victor Ponta ajunge la RoNewMedia?

Căci va ajunge la evenimentul masiv, maine, 16 mai, undeva în jurul orei 16.00. Întrebarea din titlu aș vrea să o nuanțez în sensul că e bine că premierul unei țări participă la o astfel de întâmplare internațională? Transmite un mesaj participanților? Care ar fi acesta? Sau vine doar pentru că e în campanie electorală?

Ia hai de ziceți că știu că ardeți de nerăbdare :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

E ok cu voi dacă mă reapuc să scriu despre politică?

Ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut la Nicușor Dan

16 comentarii

 1. marți, 15 mai 2012, 13:56

  Din păcate tind să cred ca vine doar pt. că este an electoral …

  Răspunde
 2. marți, 15 mai 2012, 14:04

  Nu vad motivul pentru care n-ar fi bine sa vina. De ce, nu l-ati primi?
  Altfel, vizita unui prim-ministru la o conferinta despre new media (inteleg ca despre asta e vorba) mi se pare ca ofera si mai mare importanta domeniului, ii da atentie. Nu stiu cum o fi la altii, dar, in conditiile unui program incarcat, ca un premier sa-si gaseasca timp pentru a asista la conferinta asta e un lucru bun.

  Răspunde
 3. Dan
  marți, 15 mai 2012, 14:05

  Desigur ca e ok, asta inseamna ca a rezolvat toate problemele tarii si acum are timp de distractie. Sau face parte din strategia de comunicare sau cea electorala ca se mai confunda pe alocuri. Sau ca prim blogger al tarii macar aici sa participe ca tot e suparat pe Basescu ca se duce la meetingurile de la Consiliul European si nu il ia si pe el. Nu stiu, sunt atatea motive pentru care e ok si nu e ok. Poate nu ar strica un sondaj printre participanti cu intrebarea asta dupa ce chiar o sa apara Ponta. Poate o sa faca campanie doar blogului propriu si atunci e ok.

  Răspunde
 4. marți, 15 mai 2012, 14:33

  Ar fi bine dar din pacate e doar electoreala goala si ieftina. Cateva ziare si cateva posturi TV vor elogia vizita primului ministru la eveniment, el va mai da o scurta declaratie, se va mai fotografia cu oamenii …

  La cate alte evenimente de acest gen a mai participat cand era in opozitie si nu era an electoral ?

  Răspunde
 5. marți, 15 mai 2012, 17:02

  Salut!
  Prin lumea civilizată bărbaţii nu fac abuz de funcţii ca să nu creadă publicul larg că au… scula mică. Dar despre Ponta (sau Poanta, cum e?) chiar zeul politicii româneşti, tov. Iliescu, a afirmat că ar fi cam băbălău, deci ştim deja cît poate „premierul” nostru.

  Dar, revenind la subiect, cred că prezenţa lui acolo îl face mai libidinos decît este. Politicul ar trebui să fie ceva mai rezervat, să ne mai lase să respirăm. Ne-a invadat în… intimităţii şi asta nu ne face bine deloc.

  Şi ca argument suprem îţi voi spune că dacă Regele nostru ar fi fost invitat acolo ar fi refuzat foarte elegant şi motivul ar fi fost că Regele nu trebuie să dezbine sau să creeze controverse, El are alt rol. La fel, Premierul are rostul lui şi, din nefericite pentru noi, nu şi-l cunoaşte!

  Dacă cineva poate, ar trebui să-i dea „marş”. E de porc prezenţa lui acolo, parol!

  Răspunde
 6. marți, 15 mai 2012, 18:14

  Cu siguranta vine pt tema discutiilor., da da
  De unde naiba ai scos asta cu „Transmite un mesaj participanților? Care ar fi acesta? ”
  Hai sa vedem daca la anul mai are loc un astfel de eveniment daca mai prinzi picior de politician.

  Răspunde
 7. marți, 15 mai 2012, 19:28

  Vina sa va spuna despre ACTA :)

  Răspunde
 8. miercuri, 16 mai 2012, 01:18

  Politica are un rol foarte important în societate, așa zice Constituția și așa este, zi de zi. Mi se pare un lucru bun că primul-ministru al României vizitează un eveniment care promovează New Media în România (și New Media românească în fața elitei străine care ne vizitează). O fi și un gest electoral, deși nu cred că sunt mulți votanți între tocilarii de la conferințe :-)

  Răspunde
 9. miercuri, 16 mai 2012, 06:31

  da, e ok, e foarte ok

  Răspunde
 10. miercuri, 16 mai 2012, 06:56

  Bun, parerile sunt impartite, asa cum e fain in 2.0 :D Si nici nu au fost multe cuvinte dure. Ceea ce imi place. Lucru pentru care va multumesc :)

  Răspunde
 11. miercuri, 16 mai 2012, 07:11

  Las’ sa vina ca mai invata si el ceva, plus ca transmite participantilor gradul de apreciere guvernamentala pe care Romania o are fata de online.

  Faza cu campania nu cred ca e nici pe departe motivul. Toti stim cat de multi online-eri merg la vot :)))

  Răspunde
  • miercuri, 16 mai 2012, 07:32

   @Valentin Vesa
   Pai nu cred ca se adreseaza onlinerilor care merg la vot, ci celor care scriu si sunt cititi de cei care merge la vot :D

   Răspunde
 12. miercuri, 16 mai 2012, 07:49

  @Cristian China Birta tot e bine, arata ca exista un alt fel de public, cel care nu mai crede balivernele trusturilor media, ci alege sa citeasca bloguri.

  Un iz de posibil capital electoral clar e implicat, dar eu ma distram doar de desartele lui sperante in implicarea online-ului in politica.

  Cred ca la ce haos mediatic a creat Ponta cu atatia numiti si ras-numiti, ar merge si la „Nora pentru mama” ca sa poata avea aparitii media in care sa mai dreaga busuiocu’ :)

  Răspunde
 13. miercuri, 16 mai 2012, 08:32

  Atat timp cat lasa politica la usa de la intrare eu zic ca e binevenit.

  Răspunde
 14. miercuri, 16 mai 2012, 08:47

  Nu-mi place mie PSD-ul si daca ar fi venit bunicuta sau vanghelionul ar fi fost deplasat.
  Dar cum Victoras are si blog (PR4) iar la cautare dupa Victor Ponta prima optiune sugerata de Google este „blog”, cred ca este OK ca vine, chiar daca este campanie electorala. Sunt curios totusi daca este prima participare la astfel de evenimente sau daca a mai fost.

  Răspunde
 15. miercuri, 16 mai 2012, 09:00

  Vrea sa isi mai atraga niste fani si din new media.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *