Samsung a lansat „The Anthem”, dedicat RIO 2016. Foarte fain :)

Samsung Electronics, sponsor global al Jocurilor Olimpice la categoria Wireless Communications Equipment, lansează filmul „The Anthem”, o continuare a campaniei concentrată pe atleții perseverenți, care au progresat și care nu au renunțat niciodată.

https://www.youtube.com/watch?v=tBxMpuiBO7Q

Nu știu despre voi, dar mie mi s-a făcut pielea de găină în timpul clipului. :))

Mai devreme în acest an, campania a început prin scurtmetrajul tip documentar A Fighting Chance, care prezintă povestea inspirațională a patru olimpici plini de speranță, ce s-au luptat cu constrângerile și și-au depășit limitele, totul pentru a face istorie pentru țara lor.

Apoi, Samsung a continuat cu The Chant, care celebrează progresul făcut de către atleți și fani prin dispozitivele Galaxy S7 edge și Gear IconX, care îi ajută să învingă orice fel de distanță și să rămână mereu conectați.

Iată ce spun atleții din „The Anthem”:

„Sunt încântat să fiu printre cei mai talentați și puternici atleți din campania Samsung «The Anthem» și să împărtășesc propria poveste de viață, felul în care am depășit bariere pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Am depășit mai multe obstacole în cariera mea de atlet, dar sunt recunoscător pentru că toate aceste provocări m-au făcut mai puternic și mai determinat să reușesc. Sper ca povestea mea să inspire oameni din întreaga lume și să le ofere încrederea de care au nevoie pentru a realiza ceea ce își doresc.”(Tom Daley)

„Atunci când aveam cinci ani, am văzut la televizor cum atleții alergau și parcă zburau prin aer. Mi-am dorit să simt și eu același lucru. Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că vreau să devin un sportiv. Astăzi, visurile mele se leagă tot de sport, iubesc cum sportul poate să aducă aproape oameni atât de diferiți social și cultural. Fiind parte din «The Anthem», îmi este mult mai ușor să arăt lumii că împărțim aceleași valori și că ne putem înțelege, chiar dacă avem culturi diferite și vorbim alte limbi.”(Arnaud Assoumani)

„Am participat în 2014 la Nanjing la Jocurile Olimpice de Tineret în postura de atlet independent, dar în Rio steagul Sudanului de Sud va fi arborat pentru prima dată la JO și va fi un moment definitoriu atât pentru mine, cât și pentru țara mea. A face parte din acest grup de atleți recunoscuți de Samsung reprezintă progresul imens pe care sportul l-a făcut în Sudanul de Sud. Am trecut de multe bariere, inclusiv conflicte civice și condiții precare de antrenament, pentru a fi selectată să concurez la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Este o realizare incredibilă și voi continua să-mi depășesc orice limită pentru a progresa.” (Margret Rumat Rumat Hassan)

„Părinții mei mi-au dat prima mea placă de surf când aveam opt ani și mi-a plăcut la nebunie – dar a fost o întreagă provocare pentru mine ca surfer în Brazilia, pentru că oamenii nu știau aproape nimic despre acest sport și nu era recunoscut drept unul de performanță. Am continuat să mă antrenez din greu și după ce am câștigat titlul mondial în 2014, surfingul a fost recunoscut ca sport de performanță în Brazilia. Am fost cuprins de emoții și de un sentiment de mândrie atunci când am auzit imnul țării mele pe podium, în 2014. Cred că acest lucru este valabil pentru orice atlet, din orice țară. Este inspirațional. «The Anthem» este uimitor pentru că este un imn ce poate uni și inspira întreaga lume.”(Gabriel Medina)

P. S. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe informații despre implicarea Samsung în Jocurile Olimpice,le puteți accesa aici.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.