Întâlnirea mea cu Marcel Iureș

V-am spus despre stinghereala pe care o simțeam față de Marcel Iureș. Și pe care nu mi-o puteam explica, doar știam că este acolo :) Acum vă spun, după ce am avut ocazia să stau puțin de vorbă cu domnia sa, că acea stinghereală nu își avea rostul. Pentru că normalitate și firescul cu care povestești cu acest om face să dispară orice reținere ai avea.

L-am cunoscut la avanpremiera pentru bloggeri a filmului ”Tatăl Fantomă”. Și am povestit despre cum a fost făcut filmul, despre improvizațiile strălucitoare din film, am aflat anumite întâmplări amuzante din perioada filmărilor, am râs, am glumit, ne-am simțit bine. A fost, cum ar veni, unul de-al nostru :) Trebuie să mă credeți pe cuvânt, căci mi-e nu știu cum să vă raportez mai în detaliu despre ce s-a povestit acolo, nu prea mă coafează chestia asta :D

La un moment dat a venit vorba de internet. Și am văzut că Marcel Iureș s-a încruntat. Și ne-a spus că nu îi place lumea asta și că nu stă pe internet. I-am înțeles punctul de vedere. Deși, din multe spre foarte multe direcții, nu sunt de acord cu el :) Dar m-a făcut să mă gândesc la toți cei care, asemenea lui, privesc doar spre the dark side of the internet (care există și este extrem de guralivă), spre acei nătângi pentru care a-și exprima opinia înseamnă a înjura, pentru care a trăi în 2.0 înseamnă să compenseze lipsa de viață din offline, pentru care a scuipa este echivalent cu a respira. Pe ăștia i-a văzut Marcel Iureș și de aici încruntarea lui. De aceea spun că îl înțeleg.

Poate că întâlnirea cu cei câțiva bloggeri i-a dovedit că există și o altă față a internetului. Și că, altfel spus, există și motive de optimism. Nu știm, nu ne-a spus. Dar mă puteți condamna că sper? :)

Mulțumesc, Raluxa, pentru poză :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Întâlnirea mea cu Marcel Iureș”

  1. Sunt sigur ca ai „savurat” la maximu intalnirea cu Marcel Iures si dupa cum arata si fotografia ati stat chiar si la un pahar de vorba. Astept sa vad si eu filmul pentru ca sunt fan Iures.

  2. @Mircea Hodarnau
    Dap, a fost foarte intens momentul. Eram emotionat la inceput, dar naturaletea lui Iures m-a scos de pe turnanta, ca sa zic asa :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.