Câteva cuvinte (cam de prisos…) despre Marcel Iureș

A mai zice câte ceva despre Marcel Iureș este, nu știu cum să vă spun, ca și cum ai încerca să mai zici ceva despre faptul că Pământul se învârte în jurul Soarelui. Adică s-a vorbit atât de mult despre imensul nostru actor, încât orice ai mai adăuga seamănă cu o potecă mult prea umblată :)

Cu toate acestea, simt nevoia să precizez că este unul din actorii în fața cărora simt o stinghereală teribilă. Pentru că îmi pare că este tipul actorului care trăiește în ceea ce joacă pentru a putea să trăiască mai ușor în lumea reală. Pentru că tot ce face el mi se pare o școală despre cum să înțelegi arta și, cu voia dumneavoastră, misiunea pe care tu, ca actor (creator de frumos) o ai in lumea celorlalți, pentru ceilalți.

De aceea aștept cu mare emoție să îl văd în noul lui film ”Tatăl Fantomă”. O revedere pentru care mă pregătesc de ceva vreme. Pentru că așteptam de ceva vreme să îl văd pe Iureș pe marile ecrane. Să mă bucur de ceea ce are de oferit. Și apoi să vă spun și vouă :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Câteva cuvinte (cam de prisos…) despre Marcel Iureș”

 1. True…true… Unde mai pui că:
  1. „Tatăl fantomă” vine după urticaria aia de serial produs de HBO, unde Iureş s-a văzut nevoit să se lupte cu un text prost adaptat, o regie ca şi inexistentă şi un cast deplorabil.
  2. Abia aştept să văd cum şi-a luat şi Lucian Georgescu rolul în primire. Un fel de pionier al publicităţii below the line în RO, un creier creativ strălucitor şi şi o legendă în advertising-ul românesc.

 2. Eu sper sa avem parte de un film a la Kusturica (cel putin asa imi pare din trailer si sper sa nu ma insel), pentru ca m-am saturat groaznic de porcaria asta de „minimalism” romanesc croit dupa reteta festivalurilor de afara.

 3. Urticaria de serial HBO este o franciză. E drept, e greu să-l vezi pe Iureş după prestaţia unui Gabriel Byrne, dar ca iubitor de film aş spune nu că s-a achitat de rol, ci că a făcut din el ceva ce nu poate face vreun alt actor din România. Asta o spun în speranţa că domnul Copolovici a văzut şi varianta aceea, ca să ştie despre ce vorbesc.
  În altă ordine de idei, din ce văd eu aici era vorba de film, nu de cine este creativ şi ce succesuri a avut el prin publicitate. Aş opina că ar trebui să nu amestecăm planurile, când vien vorba de actorie, lucrurile nu sunt la fel de simple ca un meniu de prânz.

 4. Se spune ca prima impresie conteaza. Vis-a-vis de stinghereala ta, eu locuiesc cu parintii lui pe scara si il stiu pe Marcel Iures de cand eram mic si nu stiam cu ce se ocupa. Pentru mine e un lucru normal sa-l vad si sa-l salut ca pe un vecin :), iar ca om in viata de zi cu zi am aceleasi cuvinte de lauda precum cele ce privesc activitatea actoriceasca.

  1. @Cristian
   Desi eram foarte stingher cand m-am dus la intalnirea cu Iures, dupa cateva cuvinte schimbate cu el, m-am relaxat total si m-am bucurat de acele clipe de exceptie :)

 5. Pingback: Întâlnirea mea cu Marcel Iureș « Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.