24.07.2017

Ofer, cu drag, două invitații duble la ”Tatăl Fantomă”

Later edit: Cu mulțumiri pentru toți cei care v-ați exprimat dorința de a merge la film și cu părere de rău că nu am invitații pentru toți, am decis ca Roxana și Raluca să primească cele două invitații duble :)

V-am spus că mi-a plăcut foarte tare filmul ”Tatăl Fantomă”. Am văzut, însă, că alții l-au considerat mai puțin reușit. Drept pentru care, pe motivul că știu că mai multe feelinguri sunt mai bune decât unul singur, vă ofer 2 invitații duble pentru a vedea acest film joi, 8 martie, de la 19.15, la Cityplex.

Ideea este ca doi dintre voi, împreună cu partenerii sau prietenii sau cine vreți voi, să meargă la film și apoi să îmi spună cum li s-a părut, într-un guest post aici pe Republica Culturală Chineză. Și să o facă sincer, căci tocmai asta e ideea.

Așa că daca vreți să mergeți vă rog să îmi spuneți până astăzi, 7 martie, la ora 17.00 (știu că e din scurt, dar asta este situația acuma…), în comentarii, de ce vreți să mergeți să vedeți acest film. Voi alege foarte subiectiv, vă dați seama, căci eu altfel nu știu presta :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Perfect Dawn of a Drunk Bum

Întâlnirea mea cu Marcel Iureș

14 comentarii

 1. Marius
  miercuri, 7 martie 2012, 07:24

  As vrea sa merg sa-l vad pe Iures intr-un film 100 % romanesc. In filmele cu distributie internationala face treaba buna, intr-un film romanesc 100 % nu l-am vazut.

  Răspunde
 2. miercuri, 7 martie 2012, 07:26

  vreau sa merg la film pentru ca de departe marcel iures mi se pare unul dintre cei mai buni actori romani. filmele in care a jucat confirma lucrul asta. si as mai vrea sa merg pentru ca in capul meu este o chestie: dupa ’89, romania n-a mai fost in stare sa faca filme bune (excludem filantropica). parca as cam vrea sa dispara macar 5% din ideea asta a mea.

  Răspunde
 3. miercuri, 7 martie 2012, 07:39

  Piratii din Caraibe 3, The Peacemaker, Hart’s War -> Marcel Iures

  Răspunde
 4. miercuri, 7 martie 2012, 07:56

  […] două invitații duble la filmul ”Tatăl Fantomă”. Oferta e valabilă doar astăzi, așa că băgați mare […]

  Răspunde
 5. roxana
  miercuri, 7 martie 2012, 08:40

  ca nu l-am vazut pe Marcel Iures intr-o comedie dulce-amară, tandră și nostalgică:)))

  Răspunde
 6. Vartej
  miercuri, 7 martie 2012, 08:42

  Cum a putut sa-ti placa foarte tare un film foarte prost??

  Răspunde
 7. miercuri, 7 martie 2012, 08:44

  Eu va spun ca vreau sa il vad pe Iures dar la teatru nu in acest film (vazut, ne-placut). Joaca la Teatrul Act, merita sa mergeti, dupa ce il vedeti in „Capra sau cine e Sylivia”, „Absolut” sau „Creatorul” sigur o va feriti de filme precum Tatal Fantoma.

  Răspunde
 8. Lili
  miercuri, 7 martie 2012, 08:50

  E unul din filmele la care mi-am propus sa merg, exact ca si tine am auzit multe pareri pro/contra…Iures ramane Iures insa! :)

  Răspunde
 9. miercuri, 7 martie 2012, 09:04

  L-am vazut pe Iures la teatru si mi-a placut.
  Mereu am crezut ca actorii de teatru trebuie sa stea la teatru, iar cei care joaca in filme, sa fie prezenti doar pe ecrane. L-am vazut pe Iures jucand in In deriva si pot sa spun doar ca mi-a placut de el mai mult la teatru. Mi-ar placea sa merg joi seara la film pentru ca ma gandesc ca voi putea face o buna paralela intre prestatiile pe cele doua tipuri de „scene”.

  Răspunde
 10. Chinezu
  miercuri, 7 martie 2012, 11:23

  @Vartej
  Cum sa nu iti placa un film atat de bun? Multumesc ca imi respecti dreptul de a decide eu ce imi place si ce nu. Sunt sigur ca si gusturi mult mai rafinate decat mine, dar nu-i mai frumos sa lasi pe fiecare in durerea lui? Io asa zic.

  Răspunde
 11. Bogdan Gherasim
  miercuri, 7 martie 2012, 11:29

  Tocmai pentru ca am auzit o multime de lucruri despre el si pareri felurite, as vrea sa-l vad sa ma conving eu cu ochisorii mei ce si cum.

  Asa ca aici intervii tu, cu ale tale invitatii. Dac-o vrea Dumnezeu. :)

  Răspunde
 12. miercuri, 7 martie 2012, 14:50

  Vreau sa vad filmul asta din multe motive, dar o sa le mentionez pe cele mai importante :). In primul rand distributia (ii respect si admir pana la cer pe V. Rebengiuc, M.Iures, M.Mihut) si convingerea ca putem face filme bune. Mi s-a luat de atitudinea asta anti- pentru orice. Am vazut trailerul, am citit cateva pareri si chiar cred ca este un film bun. Oricum, daca nu am noroc sa castig aici, o sa merg la cinema. Doar asa, prin plata biletului, la cinema, putem incuraja mica noastra industrie de film :)

  Răspunde
 13. joi, 8 martie 2012, 09:58

  Multumesc mult!

  Răspunde
 14. luni, 12 martie 2012, 16:11

  […] mai gasit doua articole despre Tatal Fantoma, unul de Elena Ciric si celalalt de Cristian China-Birta. Daca nu l-ati vazut inca, poate va ajuta ei sa va […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *