Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Câteva cuvinte despre aplicația Money Planner

În urma provocării pe care v-am lansat-o ieri, iată primul review pentru o aplicație care a fost depusă în cadrul Smart IT. Este vorba despre Money Planner, iar rândurile de mai jos au fost scrise de Aurel Dragut, căruia îi mulțumesc pentru gestul făcut :)

Am instalat aplicatia si am butonat putin telefonul in cadrul ei. Din ce am inteles eu este o aplicatie care te ajuta sa compari diferite planuri de cheltuire a banilor si sa vezi care e mai potrivit/recomandat de ales. Daca raman la notiunea de “planner” desi tot tind sa ma gandesc la un “manager”, aplicatia ca functionalitate e ok, am observat ca daca adaug mai multe inregistrari la un moment dat apare bara de scroll, ceea ce e foarte bine. Cat despre grafic nu am prea inteles cum sunt planurile afisate spre comparare, se vad niste diferente dar nu imi dau seama (eu cel putin) cum apar planurile acolo.

In alta ordine de idei, cred ca s-ar mai putea lucra putin la interfata vizuala (de ex. textul mi se pare prea mare). Si totusi daca e “planner” poate e interesanta ideea adaugarii de data a efectuarii a unei plati (cost) sau incasari (fond) si eventual o alarma, pentru cei mai uituci sau foarte ocupati, desi pe de alta parte parca ar duce asa spre un “asistent manager”.

3 comentarii la “Câteva cuvinte despre aplicația Money Planner

  1. Theo Reply

    Ai gresit tag-ul e “Money Planner”, nu “Money Player”

    Cred ca am citit prea repede. Unde gasesc aplicatia? Exista pt Andriod?

  2. Petre Reply

    Aplicatia este disponibila pe Android Market: https://market.android.com/details?id=com.moneyplanner
    Multumesc pentru review la aplicatie. Momentan lucrez la o varianta mult mai avansata pe aceeasi idee…dar va mai dura mult timp pana va fi lansata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.