Dacă faceți aplicații web și mobile, trebe să știți de asta

Este vorba de Smart IT, o competiție pentru cei care (spre deosebire de yours trully :D) se pricep să facă aplicații web și mobile. Provocările sunt chiar faine și premiile pe măsură, după cum puteți vedea în comunicatul de mai jos, în care nu am intervenit de frică să nu stric ceva :))

Smart IT vine cu un complex de provocări adresate tinerilor softiști și onlineri. În jurul competiției centrale de aplicații web & mobile sunt inițializate concursuri-surpriză pe diverse teme propuse de companii de renume.

Cine nu programează votează! Asus pune la bătaie o tabletă Transformer pentru votarea aplicațiilor înscrise în Smart IT.  Asus Transformer va fi acordată prin tragere la sorți unei persoane care și-a exprimat preferințele prin vot (votarea se face prin platforma de socializare Facebook).

Vezi Provocarea Asus la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-asus.

Internauții isteți și creativi merită un iPhone 4S! EuroGSM oferă noul smartphone Apple dezvoltatorului care construiește o aplicație funcțională pe iOS și Android care să răspundă următoarelor cerințe:

–        Săƒlocalizeze magazinele EuroGSM cu adrese, fotografii, descriere și cu distanța la care se află utilizatorul față de magazine;

–        Săƒintegreze localizarea magazinelor EuroGSM în Google Map;

–        Să caute cel mai apropiat magazin EuroGSM față de locul în care se află utilizatorul.

Vezi Provocarea EuroGSM la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-eurogsm.

 

O idee pentru iPad 2 – 16 GB, WiFi! KolectivStudio oferă tableta Apple pentru un concept de aplicație de tip joc prin care KolectivStudio.com să poată promova serviciile de dezvoltator de aplicații smartphone. Propunerea va fi prezentată într-un document format .doc sau .pdf.

Vezi Provocarea KolectivStudio la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-kolectivstudio.

 

Cu atenție, se face carieră! TotalSoft oferă un internship la Embedded Software pentru construirea unei aplicații Android care să facă o poză unei incinte și să detecteze diferențele față de o poză realizată anterior (ce obiecte sunt în plus sau în minus).

Vezi Provocarea TotalSoft la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-totalsoft.

 

Online și marketing pentru distracție si… o noua echipă! Club Tribute din București va testează creativitatea pe Facebook. Pentru realizarea unei pagini de club virtual pe Facebook și întreținerea acesteia prin promovare și socializare, Tribute vă plătește seara cu prietenii.

Vezi Provocarea Tribute la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-tribute.

 

Fanii BlackBerry intră în program! Research În Motion (RIM) oferă 1 an de membership gratuit SELECT Alliance Program, în valoare de 2.900 euro sau dispozitive BlackBerry pentru cea mai tare aplicație BlackBerry înscrisă în competiția Smart IT.

Vezi Provocarea RIM la adresa http://www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-rim.

 

Sponsorii și partenerii Smart IT sunt: EuroGSM, TotalSoft, Asus, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM), Tribute și Q2M.

Evenimentul se bucură de susținerea bloggerilor Cristian China-Birta (chinezu.eu), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (dandragomir.biz), Bogdan Petre (Imidoresc.ro), Vali Bîrzoi (valiq.ro) și Sorin Rusi (sorin.rusi.ro).

Parteneri media: Realitatea.net, Paginademedia.ro, Lab501.ro, Regie Live, Știință și Tehnică, Startups.ro, 9am.ro, Wall-Street.ro, Yuppy.ro, AdEvolution, Money.ro, Radio Lynx, Mobilissimo.ro, Money Express, Business Cover, LaptopNews.ro, ArenaIT.net, Ziua Veche, PCMHZ.ro, Cariereonline.ro, WASD.ro, Puterea, Organizația Colegiul Studențesc din Electronică’(OCSE), Liga Studenților Facultății de Automatică și Calculatoare (LSAC), Inventeaza.ro, Gadget.ro, PCnews, PC World, Computer World, PCforum.ro, AndroidLive.ro și PHPRomania.net.

Despre Smart IT:

Smart IT este cea mai amplă competiție de aplicații web & mobile desfășurată în România până în prezent, organizată de Playtech.ro. Concursul este adresat dezvoltatorilor de aplicații, iar înscrierile sunt deschise în perioada 17 octombrie – 10 noiembrie 2011. Câștigătorii vor fi desemnați în cadrul Mesei rotunde Smart IT, care va avea loc la data de 16 noiembrie 2011, în club Tribute din București.

Despre Playtech.ro: 

Playtech.ro este o publicație online despre tehnologie, gadget-uri și gaming, lansată în noiembrie 2009. Cititorii pasionați de aceste domenii regăsesc articole ample de analiză, review-uri de tehnologie hardware și non-hardware, de gaming, știri, informații practice, trailere, precum și noutăți din piața de profil. Playtech.ro a organizat în noiembrie 2010 și PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare în gaming din România.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Dacă faceți aplicații web și mobile, trebe să știți de asta”

  1. Pingback: Campaniile saptamanii 17-23 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  2. Pingback: Dacă faceți aplicații web și mobile, trebe să știți de asta | Chinezu | CatalogWeb.info

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.