20.07.2017

Acest post este 94,56% pentru bloggerii din Brașov

Dragilor, hai să vă fac o mărturisire. Urmată de o propunere. Că așa mi-a venit :)) Mărturisirea este că am vrut să fac ceva mai special, ca să zic așa, cu și pentru comunitatea bloggeristică din Brașov cu ocazia acestor două evenimente. Adică să fac o combinație Blogal Initiative, chinezu.eu, sportlocal.ro și cine se mai bagă pentru a arată că se mișcă lucrurile ca lumea în Brașov când vine vorba de a promova ceva fain ce se întâmplă în zonă. Nu pentru că așa ar fi fost dorința nu știu cărui client, căci în acest caz nu era vorba de nici un client. Dar am zis că e o ocazie prea bună pentru a fi ratată și de aceea m-am gândit la niște isprăvi.

Dar din diverse motive, pentru care îmi asum mare parte din vină, a trebuit să renunț la idee. Ce să fac acuma, nu îmi iese chiar toate… Dar promit că o să mă încăpățânez la modul serios și că o să avem cât de repede o campanie specială pentru bloggerii din Brașov.

Hai să vă mai zic ceva. Care nu e neapărat pentru bloggerii din Brașov, ci pentru orice blogger, din orice zonă a țării. Vă recomand să profitați de fiecare eveniment sau întâmplare care are loc la voi în zonă pentru a arăta de ce sunteți în stare. Considerați efortul vostru ca pe unul de marketing, dacă vreți. Pentru că, așa pe scurt, și bloggingul la nivel serios este o afacere, mică dar frumoasă. Și în orice afacere ca să scoți ceva trebuie să bagi ceva. Voi dezvolta subiectul. Atât cât mă pricep, desigur.

Bun, acum vin cu propunerea. Care propunere este, de fapt, două :)) Și care sper să se concretizeze.

Federația Română de Curling se lansează pe 9 septembrie în Brașov. Am nevoie de un blogger brașovean care să acopere evenimentul pentru sportlocal.ro. Adică să scrie direct pe site, să pună poze, să facă interviuri, în fine, tot ce crede că e necesar pentru a se asigura o bună mediatizare a întâmplării. Ce pot să ofer este doar că respectivul blogger mă va îndatora personal. Și că îmi voi plăti datoria atunci când mi se va cere să o plătesc :)

Micul Oktoberfest are loc la Brașov în weekend. Am nevoie de un corespondent pentru blogdebere.ro, care să scrie cum e pe acolo, poze, șuste, șușanale :)), ce crede el că trebe scris. Și în acest caz mergem pe o datorie pe care mi-0 plătesc exact când mi-o cereți :)

Cam asta este. De ce am preferat ca ”moneda” să fie faza cu datoria? Pentru că… dar mai bine vă las pe voi să speculați :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Copii răi

Pluralul lui ”singur” este mereu și mereu ”oameni”

8 comentarii

 1. marți, 6 septembrie 2011, 14:18

  zic sa vorbesti cu zoso…

  Răspunde
 2. marți, 6 septembrie 2011, 14:22

  @Arhi
  fiind vorba de faza cu datoria, nu ma incumet, ma intelegi
  atata pot si io, ce sa fac… :D

  Răspunde
 3. marți, 6 septembrie 2011, 15:36

  Bai, eu as fi mers, dar w/e asta m’a trimis balaban la parasute :))

  hai ca sigur se gaseste un binevoitor, daca nu, ii tragem de ureche pe 16.. :D

  Răspunde
 4. marți, 6 septembrie 2011, 20:25

  Ce e pe 16 Bogdan? La partea cu berea merg eu ca si asa imi place berea. cum nu is sportiv, vom vedea de alt om sa mearga la partea cu Curlingul.. Social Mdia Brasov este deschisa colaborarii cu alte grupuri din tara. Ne intalnim pe email si vorbim. Sa curga berea si sa inavtam ca avem si alte sporturi in afara de fotbal :D

  Răspunde
 5. marți, 6 septembrie 2011, 22:51

  Pentru curling cred ca poti sa te consulti cu Dan Kulcsar; prinbrasov e partener media.

  Răspunde
 6. miercuri, 7 septembrie 2011, 19:40

  @Soro: Am vorbit deja cu Chinezu despre Curling prin intermediul prietenului nostru comun Eftimie si suntem in pregatiri cu materialele.

  Răspunde
 7. miercuri, 7 septembrie 2011, 21:34

  […] când pare că liniștea este cea mai mare, bloggerii brașoveni pregătesc lucruri frumoase și promovează grupul de onlineri locali cum pot ei mai bine. Prin ceea ce facem, ca reprezentanți sau ca simpli bloggeri care scriem pe […]

  Răspunde
 8. joi, 8 septembrie 2011, 06:52

  Off … daca nu aveam programul deja facut … imdiat ajungeam la Brasov … mai ales ca ma uit la curling ca nesatulu cand apuc.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *