Acest post este 94,56% pentru bloggerii din Brașov

Dragilor, hai să vă fac o mărturisire. Urmată de o propunere. Că așa mi-a venit :)) Mărturisirea este că am vrut să fac ceva mai special, ca să zic așa, cu și pentru comunitatea bloggeristică din Brașov cu ocazia acestor două evenimente. Adică să fac o combinație Blogal Initiative, chinezu.eu, sportlocal.ro și cine se mai bagă pentru a arată că se mișcă lucrurile ca lumea în Brașov când vine vorba de a promova ceva fain ce se întâmplă în zonă. Nu pentru că așa ar fi fost dorința nu știu cărui client, căci în acest caz nu era vorba de nici un client. Dar am zis că e o ocazie prea bună pentru a fi ratată și de aceea m-am gândit la niște isprăvi.

Dar din diverse motive, pentru care îmi asum mare parte din vină, a trebuit să renunț la idee. Ce să fac acuma, nu îmi iese chiar toate… Dar promit că o să mă încăpățânez la modul serios și că o să avem cât de repede o campanie specială pentru bloggerii din Brașov.

Hai să vă mai zic ceva. Care nu e neapărat pentru bloggerii din Brașov, ci pentru orice blogger, din orice zonă a țării. Vă recomand să profitați de fiecare eveniment sau întâmplare care are loc la voi în zonă pentru a arăta de ce sunteți în stare. Considerați efortul vostru ca pe unul de marketing, dacă vreți. Pentru că, așa pe scurt, și bloggingul la nivel serios este o afacere, mică dar frumoasă. Și în orice afacere ca să scoți ceva trebuie să bagi ceva. Voi dezvolta subiectul. Atât cât mă pricep, desigur.

Bun, acum vin cu propunerea. Care propunere este, de fapt, două :)) Și care sper să se concretizeze.

Federația Română de Curling se lansează pe 9 septembrie în Brașov. Am nevoie de un blogger brașovean care să acopere evenimentul pentru sportlocal.ro. Adică să scrie direct pe site, să pună poze, să facă interviuri, în fine, tot ce crede că e necesar pentru a se asigura o bună mediatizare a întâmplării. Ce pot să ofer este doar că respectivul blogger mă va îndatora personal. Și că îmi voi plăti datoria atunci când mi se va cere să o plătesc :)

Micul Oktoberfest are loc la Brașov în weekend. Am nevoie de un corespondent pentru blogdebere.ro, care să scrie cum e pe acolo, poze, șuste, șușanale :)), ce crede el că trebe scris. Și în acest caz mergem pe o datorie pe care mi-0 plătesc exact când mi-o cereți :)

Cam asta este. De ce am preferat ca ”moneda” să fie faza cu datoria? Pentru că… dar mai bine vă las pe voi să speculați :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Acest post este 94,56% pentru bloggerii din Brașov”

  1. Ce e pe 16 Bogdan? La partea cu berea merg eu ca si asa imi place berea. cum nu is sportiv, vom vedea de alt om sa mearga la partea cu Curlingul.. Social Mdia Brasov este deschisa colaborarii cu alte grupuri din tara. Ne intalnim pe email si vorbim. Sa curga berea si sa inavtam ca avem si alte sporturi in afara de fotbal :D

  2. Pingback: Toamna se numără evenimentele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.