Doi tineri de online pe care eu pariez

De cam 1 an de zile când am pornit serios proiectul sportlocal.ro am colaborat cu mulţi oameni. Şi ca în orice daraveră de acest gen unii au fost pastă, alţii modeşti, alţii buni şi unii foarte buni.

Mie îmi place să mă refer mereu şi mereu la cei din ultima categorie, la cei foarte buni. Şi îi amintesc acum doar pe doi dintre ei, doi tineri excepţionali, pe care io personal pariez mult în perioada care vine.

Unul din ei este Vlad Herman, căruia nu-i pot da link decât către sportlocal.ro, un proiect la care el a muncit enorm şi care a crescut în mare parte şi datorită lui. Un tânăr cu un bun simţ fenomenal şi pentru care lucrul bine făcut şi responsabil este o adevărată religie. Un coleg de la sportlocal îi spune lui Herman „tancul rusesc” pentru că are o putere de muncă formidabilă şi o pasiune teribilă pentru ceea ce face. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că eu, la cei 35 de ani ai mei, am învăţat de la băiatul ăsta, care are aproape jumate din vârsta mea, mult mai mult decât mi-ar place să recunosc…

Mai vreau să vă spun despre Robbie. Un tânăr pe care l-am remarcat în comentariile făcute pe sportlocal şi prin scriitura de pe blogul său şi care dovedeşte o maturitate cu mult peste vârsta lui sau comparat cu alţi jurnalişti de sport deja consacraţi şi celebri şi despre care zău dacă merită să povestim aici… Lui Robbie i-am propus recent să colaboreze cu sportlocal şi m-am bucurat să văd că a acceptat propunerea mea cu mare entuziasm. Pariez pe Robbie şi cred că în câţiva ani va ajunge un excelent jurnalist de sport online şi nu numai.

Cei doi tineri de mai sus nu sunt nu ştiu ce somităţi în onlineul românesc, nu dau drumul la câte 3 proiecte pe an ca să le închidă după câteva luni (cum fac mulţi pe la noi), nu sunt mari manageri de management online, nu au în spate trusturi care să îi împingă înainte. Dar au acel ceva în faţa căruia eu îmi scot pălăria: respectul pentru cuvântul dat şi responsabilitatea pentru angajamentele asumate.

De aceea Herman şi Robbie sunt doi tineri de online pe care eu, chinezu, în anul de referinţă 2009, pariez la cota maximă.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Doi tineri de online pe care eu pariez”

  1. @eftimie
    ii drept ca stau mai prost cu matematica din calendar :D da’ io ziceam ca amu in 2009 pariez pe ei pentru viitor :)

    @Andrei Rosca
    bine ca zambesti si tu la penultimul paragraf din postul asta :D

  2. Ii multumesc lui Cristi pentru ca intr-o zi de aprilie a anului 2008 m-a adaugat in lista lui de messenger, iar in toamna aceluiasi an mi-a acordat o sansa la care nici n-as fi visat, dar mai ales ii multumesc pentru cele scrise mai sus!

  3. Pingback: A fi suporter-blogger e gresit? | robbie's blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.