Ma bag cu sportlocal.ro sponsor la Roblogfest

Păi cum să nu apreciezi viteza de reacţie rapidă a lui Dragoş Novac, il capo de la Roblogfest? :D Pentru că imediat ce mi-am anunţat retragerea din competiţia respectivă, mi-a şi propus să intru cu sportlocal.ro ca sponsor la categoria Blog de sport. Şi cum, am mai spus-o şi cred că deja aş fi redundant rău dacă aş mai zice, susţin categoric Roblogfest, am acceptat cu maximă plăcere :).

Până acum s-au înscris 46 de bloguri la această categorie. Mai este timp până pe 8 martie să se mai facă nominalizări. Aşa că vă aştept pe cât mai mulţi să participaţi şi să ne vedem pe acolo :)

Mult succes tuturor!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Ma bag cu sportlocal.ro sponsor la Roblogfest”

  1. Dane, in cazul de fata, al nostru Chinez a adoptat o strategie interesanta prin care a neglijat orgoliul personal si-a pus pret pe proiectul sau – SportLocal.Ro !
    plus ca, in loc sa primeasca, va scoate si ceva marafeti din buzunare…
    cati vor face asisderea ? ete d’aia e el chinez si altii nu e :)
    felicitari !

    PS : dupa 2 ani si ceva de prezenta on-line, am decis, sa ma inscriu si eu in competitia aceasta. mai mult de curiozitate…

  2. Chinezule ai iesit tu , m-am bagat eu.Ti-am urmat sfatul inca o data.Ai facut o miscare desteapta pentru ca toti vor dori sa vada cine-i sponsorizeaza. Iar atunci il vor gasi pe tatal lor : CHINEZU.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)