Ma bag cu sportlocal.ro sponsor la Roblogfest

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Păi cum să nu apreciezi viteza de reacţie rapidă a lui Dragoş Novac, il capo de la Roblogfest? :D Pentru că imediat ce mi-am anunţat retragerea din competiţia respectivă, mi-a şi propus să intru cu sportlocal.ro ca sponsor la categoria Blog de sport. Şi cum, am mai spus-o şi cred că deja aş fi redundant rău dacă aş mai zice, susţin categoric Roblogfest, am acceptat cu maximă plăcere :).

Până acum s-au înscris 46 de bloguri la această categorie. Mai este timp până pe 8 martie să se mai facă nominalizări. Aşa că vă aştept pe cât mai mulţi să participaţi şi să ne vedem pe acolo :)

Mult succes tuturor!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Ma bag cu sportlocal.ro sponsor la Roblogfest”

  1. Dane, in cazul de fata, al nostru Chinez a adoptat o strategie interesanta prin care a neglijat orgoliul personal si-a pus pret pe proiectul sau – SportLocal.Ro !
    plus ca, in loc sa primeasca, va scoate si ceva marafeti din buzunare…
    cati vor face asisderea ? ete d’aia e el chinez si altii nu e :)
    felicitari !

    PS : dupa 2 ani si ceva de prezenta on-line, am decis, sa ma inscriu si eu in competitia aceasta. mai mult de curiozitate…

  2. Chinezule ai iesit tu , m-am bagat eu.Ti-am urmat sfatul inca o data.Ai facut o miscare desteapta pentru ca toti vor dori sa vada cine-i sponsorizeaza. Iar atunci il vor gasi pe tatal lor : CHINEZU.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)