Atmosferă minunată la Rowmania

La cum scrie Dragoș, corespondentul oficial al chinezu.eu și al sportlocal, îmi pare tare bine că s-a întâmplat așa ceva și țin, încă o dată, să îi felicit pe organizatori :)

Rowmania, Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, a fost un succes. Organizare impecabilă, lume multă, vreme superbă şi o succesiune de evenimente. Pe partea de distracţie am avut ieri competiţia Ivan Patzaichin, primul test în condiţii de concurs al canotcii. După amiaza au ajuns la Tulcea participanţii la TID (Tour International Danube) după 2500 de km (!!!) parcurşi în două luni !

Ivan Patzaichin a dat interviuri, a făcut poze şi a dat autografe de la 9 dimineaţa până pe la 18:00 FĂRĂ ÎNTRERUPERE. Televiziune, radio, presă scrisă, localnici şi turişti – toţi trataţi cu prietenie. Mda … patru medalii olimpice de aur sunt de o mie de ori (un milion) mai bune decât un scandal şi 2-3 înjurături live. Sub orice aspect. Seara au cântat Bandidos şi VH2 (Cotabiţă arată mai transpirat live :D)

Era după amiază şi soare, fanfara cânta, ONG-urile erau la post la standurile amenajate (mai multe despre partea „ştiinţifică” a Rowmania în zilele următoare), Dunărea curgea, vapoarele făceau întoarceri din trei manevre, alte vapoare lăsau în urmă un siaj superb. Am rămas fascinat, toate elementele astea mi-au adus o stare de relaxare şi linişte şi încântare. Un PEACE MAN ca în Jamaica, minus substanţele ilegale. Senzaţional la Tulcea, vă recomand să ajungeţi pe acilea. Vizitaţi reţeauadeghizi.etnopolis.ro, ei fac tururi ghidate ale oraşului, un fel de #prinTulceamea . Au vreo 7 tururi standard dar lucrează şi tururi „custom”. Ah şi judeţul Tulcea este judeţul din România cu cele mai multe situri arheologice.

În concluzie a fost extraordinar de bine la Rowmania din toate punctele de vedere. Nasol că nu pot critica puternic, poate ieşea de un scandal să facă şi Chinezu trafic (şi aşa cred că îi arată analytics record de la câţi băicoieni intrară să mă citească) La cât mai multe ediţii Rowmania!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Atmosferă minunată la Rowmania”

  1. Pingback: Parteneriatul pentru natură şi turism | 3ditorial

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.