23.07.2017

Atmosferă minunată la Rowmania

La cum scrie Dragoș, corespondentul oficial al chinezu.eu și al sportlocal, îmi pare tare bine că s-a întâmplat așa ceva și țin, încă o dată, să îi felicit pe organizatori :)

Rowmania, Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, a fost un succes. Organizare impecabilă, lume multă, vreme superbă şi o succesiune de evenimente. Pe partea de distracţie am avut ieri competiţia Ivan Patzaichin, primul test în condiţii de concurs al canotcii. După amiaza au ajuns la Tulcea participanţii la TID (Tour International Danube) după 2500 de km (!!!) parcurşi în două luni !

Ivan Patzaichin a dat interviuri, a făcut poze şi a dat autografe de la 9 dimineaţa până pe la 18:00 FĂRĂ ÎNTRERUPERE. Televiziune, radio, presă scrisă, localnici şi turişti – toţi trataţi cu prietenie. Mda … patru medalii olimpice de aur sunt de o mie de ori (un milion) mai bune decât un scandal şi 2-3 înjurături live. Sub orice aspect. Seara au cântat Bandidos şi VH2 (Cotabiţă arată mai transpirat live :D)

Era după amiază şi soare, fanfara cânta, ONG-urile erau la post la standurile amenajate (mai multe despre partea „ştiinţifică” a Rowmania în zilele următoare), Dunărea curgea, vapoarele făceau întoarceri din trei manevre, alte vapoare lăsau în urmă un siaj superb. Am rămas fascinat, toate elementele astea mi-au adus o stare de relaxare şi linişte şi încântare. Un PEACE MAN ca în Jamaica, minus substanţele ilegale. Senzaţional la Tulcea, vă recomand să ajungeţi pe acilea. Vizitaţi reţeauadeghizi.etnopolis.ro, ei fac tururi ghidate ale oraşului, un fel de #prinTulceamea . Au vreo 7 tururi standard dar lucrează şi tururi „custom”. Ah şi judeţul Tulcea este judeţul din România cu cele mai multe situri arheologice.

În concluzie a fost extraordinar de bine la Rowmania din toate punctele de vedere. Nasol că nu pot critica puternic, poate ieşea de un scandal să facă şi Chinezu trafic (şi aşa cred că îi arată analytics record de la câţi băicoieni intrară să mă citească) La cât mai multe ediţii Rowmania!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Unii șoferi sunt, nu știu cum să vă spun…

Ia uitați ce geantă cu Beatles mi-am tras

4 comentarii

 1. marți, 6 septembrie 2011, 09:06

  cel care filmeaza in prima fotografie nu e Daniel de la Pioneza dintre Fese? seamana izbitor!

  Răspunde
 2. marți, 6 septembrie 2011, 10:57

  @Pato – chiar el este :)

  Răspunde
 3. miercuri, 7 septembrie 2011, 11:52

  stiam eu!

  Răspunde
 4. duminică, 6 noiembrie 2011, 10:58

  […] să promoveze ecoturismul prin Rowmania, festivalul internaţional al bărcilor cu vâsle (am fost corespondent la Rowmania). Acolo a prezentat canotca, un mijloc de deplasare ideal prin Deltă. Canotca trebuie să […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *