Mă mândresc că am corespondeți la blog :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Și pentru că îmi era imposibil, la cât de fain mi se pare Festivalul Rowmania, să nu am ceva despre el pe blog acilea, iată că tovarășul Dragoș Irimia, delegat oficial al blogului la eveniment, a venit cu prima relatare de la fața locului :D

Dragilor, vă scriu de la Tulcea, unde tocmai a început Rowmania. Dom’le când am ajuns la hotel era zona crepusculară: mă pupau toate fetele de la organizare, apoi toţi băieţii de organizare. Am aflat mai la urmă şi explicaţia „ce noroc că ai venit tu, că le zici mai fain decât tov. Chinezu” (Ei, poate exagerez un pic :D)

Rowmania este un Festival Internaţional al Bărcilor cu Vâsle. Acest festival iniţiat de Ivan Patzaichin (când l-am cunoscut azi era să încep să ţopăi şi să urlu pe acolo, a primit invitaţii impecabil) vrea să promoveze turismul lent în Delta Dunării. Adicătelea un turism fără beton, fără grabă, fără să distrugă. Făcut cu barca numită canotcă (lotcă + canoe) Pe lângă turism avem şi proiecte sociale, programe de dezvoltare durabilă,  competiţii de vâslit etc. După cum spunea marele campion Ivan Patzaichin „20 de ani am fost sportiv, 20 de ani am fost antrenor. Acum e timpul să dau ceva înapoi locului de unde am venit.”

Dacă ajungeţi la Tulcea week-end-ul ăsta vă aşteaptă sâmbătă deschiderea Târgului proiectelor de Investiţii dedicate Dezvoltării Durabile în Delta Dunării (la aşa nume lung sigur e treabă serioasă), plimbări de agrement în canotcă pe lacul Ciuperca, o competiţie de canotcă 10+1 a instituţiilor din oraş (dacă nu aveam niscaiva rău de apă şi 2-3 zeci de kile în plus mă băgam în barca presei). Pe seară un spectacol al comunităţilor locale.

Duminică avem competiţia Ivan Patzaichin (aia serioasă :D), avem Fanfara Valurile Dunării, vin maratoniştii plecaţi pe Dunăre tocmai din Germania (!) şi avem duplex cu Viena. Programul detaliat, cu ore şi locaţii, este pe site.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Mă mândresc că am corespondeți la blog :D”

  1. Pingback: Chiar putem vedea soarele, dar nu cu capul în nisip | Chinezu

  2. Subscriu, organizarea impecabilă iar oraganizatorii sînt peste tot! Se vede că e treabă făcută din suflet. Patzaichin este un model iar toţi îl ascultă aşa cum trebuie ascultat un lider adevărat!

    Într-un limbaj mai accesibil aş putea spune despre evenimentul de-aici că e bestial! :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)