25.04.2017

Ia să vă fac puţintel în ciudă: ajung la Rowmania în Tulcea :D

Am ratat cu o constanţă de-a dreptul fomidabilă (din pricini ce ţin de „măh, mă laşi!? Iarăşi nu mi se potriveşte programul?!„) toate ediţiile de Rowmania de până acum. Începusem să dezvolt o frustrare pe tema asta, căci mă uitam cu jind la ce se întâmpla pe acolo şi, asemeni unui congolez ajuns în Zurich, îmi şopteam în barbă „trebuia să fiu acolo, trebuia să fiu acolo„.

Când am primit invitaţia – din nou – să merg la ediţia din anul acesta, am avut câteva zile de ezitare. Căci – din nou – programul meu contorsionat (ca să îi zic blând…) îmi susura în ureche „nope, nu prea, nici de data asta…„. Doar că, adunându-mi toate puterile de autoconvingere din dotare, am zis un hotărât „ajunge!„. Şi le-am luat la pilă pe toate şi uite că pot acum spune: victorie, ajung la Rowmania! :D

Abia aştept să respir spiritul festivalului (pardon my poetic French :D). Şi să vă raportez de la faţa locului ce şi cum. Până atunci, însă, vă dau pe scurt cam ce mi se spune că se va întâmpla acolo. Şi, ca să mă lipesc de ce v-am spus în titlu, vă dau şi programul festivalului ca să vedeţi ce pierdeţi dacă nu sunteţi prin zonă :D

Ah, încă ceva: pentru bloggeri, avem o provocare la care puteţi câştiga 3 tricouri cu semnătura lui Ivan Patzaichin (vă dau mai jos şi interviul pe care l-a făcut cu fenomenalul Ivan, ca să nu ziceţi că pierd vreo ocazie de a mă lăuda :D).

rowmania info

 

afis RowmaniaFEST (Small)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ştiaţi că avem 1323 de supermarketuri în România? Mai ţineţi minte cum a început totul?

Scurt tratat despre cum să ajungi în Bruxelles şi să nu vezi mare lucru

4 comentarii

 1. miercuri, 27 august 2014, 11:04

  Daca ajungi din timp si iti plac muzeele, sa vizitezi acvariul din Tulcea, e frumos. Am fost acum 2 saptamani si nu m-am putut abtine sa nu cumpar si suveniruri :))

  Răspunde
  • miercuri, 27 august 2014, 11:15

   Merci de pont! Să văd cum stau cu timpul, căci io acolo mă duc la treabă, nu la distracţie, mă înţelegi :D

   Răspunde
 2. miercuri, 27 august 2014, 13:48

  Si eu merg in Delta weekendul asta. si nu am de gand sa ratez Rowmania. merci de pont cu Acvariul. :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *