Ia să vă fac puţintel în ciudă: ajung la Rowmania în Tulcea :D

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Am ratat cu o constanţă de-a dreptul fomidabilă (din pricini ce ţin de „măh, mă laşi!? Iarăşi nu mi se potriveşte programul?!„) toate ediţiile de Rowmania de până acum. Începusem să dezvolt o frustrare pe tema asta, căci mă uitam cu jind la ce se întâmpla pe acolo şi, asemeni unui congolez ajuns în Zurich, îmi şopteam în barbă „trebuia să fiu acolo, trebuia să fiu acolo„.

Când am primit invitaţia – din nou – să merg la ediţia din anul acesta, am avut câteva zile de ezitare. Căci – din nou – programul meu contorsionat (ca să îi zic blând…) îmi susura în ureche „nope, nu prea, nici de data asta…„. Doar că, adunându-mi toate puterile de autoconvingere din dotare, am zis un hotărât „ajunge!„. Şi le-am luat la pilă pe toate şi uite că pot acum spune: victorie, ajung la Rowmania! :D

Abia aştept să respir spiritul festivalului (pardon my poetic French :D). Şi să vă raportez de la faţa locului ce şi cum. Până atunci, însă, vă dau pe scurt cam ce mi se spune că se va întâmpla acolo. Şi, ca să mă lipesc de ce v-am spus în titlu, vă dau şi programul festivalului ca să vedeţi ce pierdeţi dacă nu sunteţi prin zonă :D

Ah, încă ceva: pentru bloggeri, avem o provocare la care puteţi câştiga 3 tricouri cu semnătura lui Ivan Patzaichin (vă dau mai jos şi interviul pe care l-a făcut cu fenomenalul Ivan, ca să nu ziceţi că pierd vreo ocazie de a mă lăuda :D).

rowmania info

 

afis RowmaniaFEST (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Ia să vă fac puţintel în ciudă: ajung la Rowmania în Tulcea :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)