Azi dau drumul la „Hai să-l batem pe chinezu!”

Și mai later edit: Cum mi-e imposibil sa ratez ocazia să beau o bere cu toți cei care au jucat și m-au bătut, o sa beau cu toți, dă-l încolo de clasament :)) Cu vreo 2 dintre voi o să beau chiar acuma în weekend, căci văd că drumurile noastre se intersectează :D Cu ceilalți trebe să ne apucăm să negociem dur :D Vă mulțumesc mult pentru că ați acceptat provocarea mea :)

Later edit: Apropo, dacă vreți și voi codul jocului să îl puneți la voi pe blog sau pe site, ia de mai jos dați un mail pe cristi.china pe gmail că m-am încurcat în știință și e mai bine așa :)), ca să vă dixtrați :D

Ehe, cum știu că mulți dinte voi așteptați cu nerăbdare să mă bateți, m-am gândit să nu vă mai las să așteptați și să vă ofer ocazia prilejului de a avea șansa oportunității de a mă bate cu tot know-howul pe care îl posedați în dotare :D Adică vă invit să îmi depășiți timpul 00:54:50 pe care l-am făcut la jocul Mobil 1 de mai jos :D Care joc, personalizat pentru je, se numește Blogal Challenge (subtilă trimitere către Blogal Initiative, desigur :D).

Înainte de a vă spune care e faza cu aroganța asta, profit de ocazie să îmi aduc aminte de campania de anul trecut, unde ne-am distrat de foioioioi, după cum puteți vedea din filmul de mai jos :D Căci, zic io, era păcat să nu mai văd filmul ăsta o dată și să vi-l aduc în atenție, ca să nu zic oprobiu :D

No bun. Ideea e așa: primii 5 care reușesc să bată timpul pe care l-am făcut eu în jocul de mai jos, ies la o bere cu mine și eu fac cinste, firește :D Cei care, din motive că așa e viața asta agitată pe care o trăim, nu pot ajunge la întâlnirea cu pricina, mă angajez să le trimit eu berea și să facem să fie bine și, la un moment dat, să mai bem una live :D Dar astea sunt detalii pe care le stabilim noi, că oameni suntem :)

Ca procedură, aștept să mă dovedeți la joc până pe 24 iunie, la ora 23.59 și să îmi arătați dovadă că m-ați bătut. Ori un printscreen, ori să vă văd în ceva clasament pe acolo și să știu că voi sunteți, ni Hamilton :)), găsiți voi o soluție.

Așa că vă invit să prestați la jocul de mai jos să scârțâie frânele sau roțile sau ce vreți voi să scârțâie a bine pe acolo :D Succes!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

26 thoughts on “Azi dau drumul la „Hai să-l batem pe chinezu!””

  1. Eu nu am apucat sa citesc articolul si voi deja aveti recorduri la activ, hmm, cred ca trebuie sa mai ies din casa totusi sau macar din codurile astea de pe computer. Nu stiu daca revin cu o poza ca nu o sa am timp nici sa joc macar un nivel.

  2. Am trecut pe primul loc woooo :D Oricum nu inteleg ce vrea sa insemne primi 5? Primele 5 scoruri? Sau primi 5 sa posteze? :(
    Anyway, aici e dovada :D Timpul 42.30! Go F1!

  3. Pingback: Cine vrea banner pe chinezu.eu pentru 30 de zile? | Chinezu

  4. Pingback: Nu aveti curaj sa imi bateti recordul ! | Coltul Lui Kriogen

  5. Pingback: Voi ce jucaţi online? « mateus.ro

  6. Pingback: Papen » Blog Archive » A sosit timpul să ne distrăm!

  7. Pingback: Sunt doar eu si gandurile mele – Chinezul roman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.