Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Drajilor, pă 16 decembrie bem la Cluj de foioioioioioi :D

Pe 16 decembrie ne vedem la Cluj Napoca, unde voi avea onoarea de a fi speaker la Social Media Summit. Apropo, cred că vă mai puteți înscrie dacă dați un mail pe gabriela.matei at revistabiz.ro. Înscrierea e gratuită și, dacă mă uit ce fain o fost la Timișoara, îmi pare că și la Cluuuj o să fie bine :D

Și pentru că m-ar bate Dumnezo dacă aș ajunge la Cluuuj și nu aș be o bere, doă, tri cu niște omini faini, apoi permetez mie să dau un copy paste de la musiu Crivăț, care, împreună cu Zicu șiu Florica, execută o prea-frumoasă party cu ocazia descălecării capitaliștilor în capitala Ardealului :D Și, profitând de ocazie, să le mulțumesc că fac nefăcute de astea :D

Așadar, WWW Party – SMS Edition o să se întâmple la Gambrinus Pub, în Piața Unirii nr 25 (evident, din Cluj) și va începe la FIX ora 20.00. O grămadă de lucruri faine se vor întâmpla: vom avea o demonstrație de mentalism susținută de misteriosul Cristi Gog, un concert al tinerei artiste-minune Mirona Pascu, o repriză de standup comedy susținută de maestrul de renume mondial Nicolae “Nicu” Bendea.

Apoi, vom avea, în premieră mondială, primul concert la Cluj al artiștilor din străinătate Ovi “Superbul” Sîrb și Cristi “Cârlisonatic” Săftescu.

Seara se va încheia cu concertul extraordinar al formației vocal-instrumentale Maya

Vă povesteam de o latură umanitară. Pe tot parcursul serii, vom încerca să strângem (cât mai multe) donații pentru Zolty. Puteți citi aici povestea lui Zolty.

Vom avea și niște invitați surpriză. Nu vi-i spunem, logic :)

WWW Party este un eveniment din seria “Petrecerile TVdece” și este sponsorizat de eBucataria. Parteneri: Polus Center Cluj, Restaurant City Fusion, Porsche Timișoara.

Afișul a fost făcut, ca de obice, de Ză Super Ruben:

Poate e bine de menționat că intrarea e liberă și că ORICINE poate veni, indiferent că are de-a face sau nu cu online-ul. Așa că puteți să vă aduceți rudele, prietenii, vecinii bunicii de la Jucu sau Mănăstireni. Chiar și pe amicii din Florești puteți să îi chemați :)

3 comentarii la “Drajilor, pă 16 decembrie bem la Cluj de foioioioioioi :D

 1. Dan Ciulea Reply

  io cu antena mea o sa fiu prezent!

 2. andrei Reply

  inseamna ca ma sarbatoriti in deplasare :)). have fun :)

 3. Stefy Reply

  Noh..finally…:)) om putea socializa :)))))) :D
  Cluju va asteaptaa pe toti :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.