În viața mea am două fete minunate

Faptul că îi am pe minunata mea Mara (aproape 6 ani), dragul meu Alecu (11 ani) și pe Adina, doamna sufletului meu, este zi de zi confirmarea faptului că viața este minunată :) Iar când, chiar când veneam înspre casă din călătoria în America de Sud, primesc informații ”confidențiale” despre dialogul de mai jos, vă dați seama că mi-a dat o lacrimă :)

Mara: Mami, tu te-ai sărutat cu alți băieți:
Adina: Da.
Mara: Și numai cu tati te-ai măritat?
Adina: Da.
Mara: Atunci cu ceilalți de ce te-ai sărutat?
Adina:

Doamne ce minunate fete am :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “În viața mea am două fete minunate”

 1. @ness Ai si tu dreptate, dar in viata nu trebuie sa uiti ce conteaza cu adevarat… O sa pun aici la comentarii (si sper sa nu se supere Chinezu) o poveste pe care am citit-o pe un blog in urma cu vreo 2 ani care m-a impresionat asa de mult incat am ales s-o salvez; o povestioara ce ilustreaza perfect ceea ce vreau sa zic:

  Cănd viaţa ta pare foarte aglomerată, când 24 de ore într-o zi nu par a fi de ajuns, aduţi aminte de borcanul de maioneză şi de…bere.

  Un profesor care se afla la cursul său de filozofie avea în faţa sa câteva obiecte. A luat un borcan mare, gol, de maioneză şi l-a umplut cu mingi de golf, apoi şi-a întrebat studenţii dacă borcanul e plin. Au fost toţi de acord că este.

  Apoi profesorul a luat o pungă cu pietricele şi a început să le toarne în borcan, ele rostogolindu-se în spaţiile goale dintre mingile de golf. După şi-a întrebat studenţii dacă borcanul este plin. Au fost toţi de acord că este.

  Atunci profesorul a ridicat un pahar cu nisip şi l-a turnat în borcan. Desigur nisipul a umplut orice spaţiu liber mai era în borcan. A mai întrebat o dată dacă borcanul e plin. Studenţii au zis toţi un „DA” hotarât.

  În acel moment profesorul a luat 2 cutii de bere şi le-a turnat în borcan. Studenţii au început toţi să râdă.

  „Acum vreau să vă imaginaţi că acest borcan este viaţa voastră. Mingile de golf sunt lucrurile importate – familia, sănătatea, prietenii, pasiuniile – lucruri care dacă aţi pierde totul în rest, viaţa voastră tot ar fi plină. Pietricelele sunt toate celelalte lucruri care contează – casa, maşina, locul de muncă – şi nisipul reprezintă restul lucrurilor mărunte”

  „Dacă puneţi de la început nisip în borcan nu mai rămâne loc pentru mingile de golf şi nici pentru pietricele. Acelaşi lucru se întâmplă şi în viaţă…dacă îţi consumi tot timpul pe lucrurile mărunte nu iţi mai rămâne timp pentru lucrurile care contează cu adevărat. Fiţi atenţi la lucrurile care sunt importante pentru voi. Jucaţi-vă cu copii voştri. Petreceţi timp cu persoana iubită. Scoateţi-vă părinţii în oraş. Faceţi-vă timp pentru consultaţii medicale periodice. Se va găsi întodeuna timp să faceţi curat în casă sau să mergeţi la cumpărături. Mai întâi aveţi grijă de mingile de golf, restul este doar nisip”

  S-a lăsat o linişte totală, dar un student rupe această linişte cu o întrebare „Dar berea ce reprezintă?”. Profesorul zâmbeşte „Mă bucur că ai pus această întrebare. Asta arată că oricât de plină ar fi viaţa noastră, intodeauna se găseşte loc pentru câteva beri”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.