Câteva recomandări. Scurte și la obiect

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Un foarte simpatic concurs ”Tu.ro te face cel mai mobil blogger” :)
Premiul 1
: Un netbook Asus EeePc 1005 PX Rosu (in valoare de 1369 lei) cu Procesor Atom N450 1660mhz, 1024×600 LED display, 1Gb RAM, 250Gb hardisk, baterie care tine 8.5 ore, Windows 7 starter.
Premiile 2,3: Ales aleator un produs din wishlistul fiecaruia.
Restul: Un cupon de discount de 20% pentru prima comanda in timp de 30 zile pentru restul de participanti confirmati!

Loredana ne invită joi, 2 decembrie 2010, începând cu ora 19.00, la Sala Radio din Bucureşti pe toţi cei interesaţi să asculte momente foarte cunoscute şi apreciate ale muzicii clasice pentru pian, şi, de asemenea, să afle povestea vieţii lui Dinu Lipatti, în cadrul Concertului In Memoriam Dinu Lipatti – Sergiu Tuhuţiu & Friends.

Casa de avocatura Biris-Goran anunta participarea a 17 investitori – fonduri de investitii si business angels – la cea de-a doua editie a VentureConnect, evenimentul ce aduce fata in fata oameni interesati sa finanteze start-up-uri web si antreprenori online aflati in cautarea unor resurse de dezvoltare.

Am citit cu teribilă nostalgie postarea Dorei. Și m-am recunoscut în tot ce zice ea acolo. Despre copiii de atunci și cei de acuma… :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)