Hai că astăzi sunt foarte bucătăros :)) După ce vă recomandam seara specială cu Adi Hădean și Crina Matei, acum vă spun despre cum am gătit io (vă țineți bine? :D) gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco cu baghetă friptă :D
Maestrul Horia Vîrlan mi-a arătat cum să execut cele două mâncăruri de mai sus, delicioase, trust me. Asta s-a întâmplat în cadrul Petrecerilor Delice, un eveniment cu un format care se potrivește perfect pentru a mai învigora deja cam din ce în ce mai plictisitoarele team-buildinguri.
Pe scurt, nu e vorba de mare filosofie: Horia Vîrlan, care e mult mai simpatic în realitate decât la TV :)), e domnu profesor, iar participanții sunt elevii. Care învață să facă o rețetă atent supravegheați de Măria Sa cu polonicul în mână :D Totul se desfășoară într-o atmosferă haioasă, în care mai mult se râde decât se plânge de la tăiatul cepei :)) Înveți tot felul de trucuri, apropo de tăiatul cepei, niște hinturi care zău că te ajută să ”nu îți tai degetele”, vorba maestrului :))
Iar mâncărurile astea ies extraordinar. Deși gătite de noi, amatorii, care altfel nu prea ne ducea tupeul să ne apucăm de gătit midii cu calamari și cu tot felul de nebunii de mirodenii. Dar le-am făcut și au ieșit excelent :D Dacă nu mă credeți pe mine, întrebați-l pe Auraș, că și el a bucătărit de zor :D
Seara s-a încheiat cu un excelent roze de 2009, oferit de SERVE, ocazie cu care am aflat și de proiectul Clubul Cavalerilor, despre care o să vă spun mai mult în decembrie, căci voi executa o degustare la cramele lor, deci e mult mai bine să așteptăm până atunci :D
Cum primesc pozele, cum le pun, ca să ne vedeți în acțiune, cu șorțuri de bucătărie și tot tacâmul :D
10 thoughts on “Gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco…”
fara poze ? :)))
@vLad
bre, io gateam de zor, nu am avut vreme de poze :D
dar imi trimit organizatorii niste fotografii cat de repede
si le pun si pe alea sa ma fac de telecomanda :))
ha ha haha :)):))
Poze si video la baiatu’, imediat ce imi dau seama cum se taie niste secvente compromitatoare :))
@Auras sa pui link sa vedem si noi :)
Evident. Oricum, am link in comentariu, putina rabdare va rog :D
Ce fain! Ador gazpacho! Si zarzuela aia suna itneresant… desi nush ce e :))
Pingback: Auras
Gata, am facut o varza totala la http://aurasmihai.ro/2010/11/cum-am-ajuns-la-cratita/
Nu livraţi o porţie în Constanţa?