Gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai că astăzi sunt foarte bucătăros :)) După ce vă recomandam seara specială cu Adi Hădean și Crina Matei, acum vă spun despre cum am gătit io (vă țineți bine? :D) gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco cu baghetă friptă :D

Maestrul Horia Vîrlan mi-a arătat cum să execut cele două mâncăruri de mai sus, delicioase, trust me. Asta s-a întâmplat în cadrul Petrecerilor Delice, un eveniment cu un format care se potrivește perfect pentru a mai învigora deja cam din ce în ce mai plictisitoarele team-buildinguri.

Pe scurt, nu e vorba de mare filosofie: Horia Vîrlan, care e mult mai simpatic în realitate decât la TV :)), e domnu profesor, iar participanții sunt elevii. Care învață să facă o rețetă atent supravegheați de Măria Sa cu polonicul în mână :D Totul se desfășoară într-o atmosferă haioasă, în care mai mult se râde decât se plânge de la tăiatul cepei :)) Înveți tot felul de trucuri, apropo de tăiatul cepei, niște hinturi care zău că te ajută să ”nu îți tai degetele”, vorba maestrului :))

Iar mâncărurile astea ies extraordinar. Deși gătite de noi, amatorii, care altfel nu prea ne ducea tupeul să ne apucăm de gătit midii cu calamari și cu tot felul de nebunii de mirodenii. Dar le-am făcut și au ieșit excelent :D Dacă nu mă credeți pe mine, întrebați-l pe Auraș, că și el a bucătărit de zor :D

Seara s-a încheiat cu un excelent roze de 2009, oferit de SERVE, ocazie cu care am aflat și de proiectul Clubul Cavalerilor, despre care o să vă spun mai mult în decembrie, căci voi executa o degustare la cramele lor, deci e mult mai bine să așteptăm până atunci :D

Cum primesc pozele, cum le pun, ca să ne vedeți în acțiune, cu șorțuri de bucătărie și tot tacâmul :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco…”

  1. Pingback: Auras

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)