Gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco…

Hai că astăzi sunt foarte bucătăros :)) După ce vă recomandam seara specială cu Adi Hădean și Crina Matei, acum vă spun despre cum am gătit io (vă țineți bine? :D) gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco cu baghetă friptă :D

Maestrul Horia Vîrlan mi-a arătat cum să execut cele două mâncăruri de mai sus, delicioase, trust me. Asta s-a întâmplat în cadrul Petrecerilor Delice, un eveniment cu un format care se potrivește perfect pentru a mai învigora deja cam din ce în ce mai plictisitoarele team-buildinguri.

Pe scurt, nu e vorba de mare filosofie: Horia Vîrlan, care e mult mai simpatic în realitate decât la TV :)), e domnu profesor, iar participanții sunt elevii. Care învață să facă o rețetă atent supravegheați de Măria Sa cu polonicul în mână :D Totul se desfășoară într-o atmosferă haioasă, în care mai mult se râde decât se plânge de la tăiatul cepei :)) Înveți tot felul de trucuri, apropo de tăiatul cepei, niște hinturi care zău că te ajută să ”nu îți tai degetele”, vorba maestrului :))

Iar mâncărurile astea ies extraordinar. Deși gătite de noi, amatorii, care altfel nu prea ne ducea tupeul să ne apucăm de gătit midii cu calamari și cu tot felul de nebunii de mirodenii. Dar le-am făcut și au ieșit excelent :D Dacă nu mă credeți pe mine, întrebați-l pe Auraș, că și el a bucătărit de zor :D

Seara s-a încheiat cu un excelent roze de 2009, oferit de SERVE, ocazie cu care am aflat și de proiectul Clubul Cavalerilor, despre care o să vă spun mai mult în decembrie, căci voi executa o degustare la cramele lor, deci e mult mai bine să așteptăm până atunci :D

Cum primesc pozele, cum le pun, ca să ne vedeți în acțiune, cu șorțuri de bucătărie și tot tacâmul :D

10 comentarii la “Gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco…

  1. vLad Răspunde

    fara poze ? :)))

  2. chinezu Răspunde

    @vLad
    bre, io gateam de zor, nu am avut vreme de poze :D
    dar imi trimit organizatorii niste fotografii cat de repede
    si le pun si pe alea sa ma fac de telecomanda :))

  3. vLad Răspunde

    ha ha haha :)):))

  4. Auras Răspunde

    Poze si video la baiatu’, imediat ce imi dau seama cum se taie niste secvente compromitatoare :))

  5. vLad Răspunde

    @Auras sa pui link sa vedem si noi :)

  6. Auras Răspunde

    Evident. Oricum, am link in comentariu, putina rabdare va rog :D

  7. Edith Răspunde

    Ce fain! Ador gazpacho! Si zarzuela aia suna itneresant… desi nush ce e :))

  8. Auras
  9. Auras Răspunde
  10. Lyda N. Răspunde

    Nu livraţi o porţie în Constanţa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: