Ne vedem la vot, deci?

Prietenii si cunoscutii ma cunosc deja ca pe un cal breaz, de ala care necheaza intr-una ca trebuie mers la vot, ca trebuie sa participam la, vai noua…, procesul democratic. Si, desi in ultima vreme mi se cam epuizeaza si mie resursele care sa alimenteze acest apostolat autoasumat, mai trag de mine sa merg pe aceeasi cale.

Respect decizia celor care nu vor sa mearga la vot. Ba mai mult, o chiar inteleg. De aceea nu comentez mai mult. Dar, pe de alta parte, ma situez categoric de partea celor care merg la vot si care ii indeamna pe ceilalti sa o faca.

Uite spre exemplu la Gabi. Care s-a gandit sa ofere ca premiu un iPod shuffle ca motivatie pentru a merge la vot. Ma rog, e greu de stiut daca cei care se vor baga in concurs chiar vor merge la vot, dar simplul fapt ca se discuta despre asa ceva merita salutat. Caci trag nadejde ca tot se leaga ceva de cei care discuta.

Ne vedem la vot, deci?

12 comentarii la “Ne vedem la vot, deci?

 1. Cosmin Răspunde

  Ne vedem. Eu unul imi voi declina public optiunile politice, astfel:

  Cred ca voi vota cu Remus Cernea in primul tur pentru simplul motiv ca e mai rasarit, adica nu se incadreaza in oferta politica pe care o avem :) In turul doi ne orientam, daca ajunge Crin (slabe sanse) ii dau cu votul, daca nu inca ma gandesc – fie Base, fie vot nul.

  Tactici de vot domnule!

 2. Mihai Ioan Răspunde

  Mi se pare logic sa votezi faza a ti se oferi ceva, aici e vorba de alte valori si de persoanele pe care le alegi sa te reprezinta. Adevarul e ca unii romani se duc la vot in urma campaniilor electrorale. Cum se duc la vot? Rupti in freaza de la bere si burdusiti de mici. Am uitat ceva ? Da, plin pe promisiuni din parte candidatilor.

 3. gaben.ro Răspunde

  nu ofer ceva ca sa mergi la vot. ofer ceva (IPOd-ul) daca ghicesti cine are cel mai mare scor in primul tur si care este acest scor. dar daca castigi trebuie sa imi arati ca ai fost la vot. simplu.

 4. Daniel Răspunde

  Toti cei mari sunt jalnici, asa ca voi alege o varianta soft, pentru turul I, Cernea, sa zicem. In turul doi, este clar pentru, nu voi vota candidatul noii/vechii majoritati parlamentare.

 5. Adi Răspunde

  Eu voi merge sa votez, nu am nevoie de un concurs cu premii ca sa ma motiveze. Cred ca tine de fiecare in parte. Daca omul, din diferite motive, nu merge la vot, poti sa ii oferi tu orice premiu, ca tot degeaba. Si chiar de ar merge la vot, nu ar face-o pentru ca vrea, ci pentru „recompensa”. Oricum, nu ma mira ca se dau premii pentru a convinge lumea sa voteze din moment ce insasi candidatii ofera deja clasicele „pomeni” electorale.

  In ceea ce ma priveste pe mine, raspunsul este da. Ne vedem la vot.

 6. Adi Zabava Răspunde

  Ne vedem, zic!

 7. mcgogoo Răspunde

  Nu. nu ne vedem. poate doar daca basescu ajunge in turul 2.
  in turul 1 nu stiu ce dracu sa votez :/

 8. Darius Răspunde

  We certainly do.

 9. sictireli Răspunde

  Da, merg la vot. Cu speranta. Ce premiu mai mare sa primesc daca voi merge la vot, decat sa-mi reuseasca de data asta, sa nu mai regret ca am votat?

 10. Cristina Răspunde

  Merg si eu, dupa muuulti ani de absenteism. Si in turul I, si in II, vot anti-base. Ca asa vreau eu, in spiritul argumentelor portocalii.

 11. robbie Răspunde

  uite de ce mi-e ciuda ca nu sunt major. nu am ocazia sa castig un Ipod shuffle. zici ca suntem cu totii in rolul cetateanului turmentat care intreaba cu cine sa voteze.
  oi fi eu mai habarnist in politica dar inclin spre parerea lui Mihai Ioan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: