Deci voi ziceți că trebe neapărat să ajung în Austria, da?

Și mai later edit: Cum punchul se pare că m-a afectat mai mult decât credeam, am omis să vă spun că organizatorii serii reușite de ieri sunt cei de la Austria.info. Spălați-mi voi păcatul și dați un ochi pe acolo :)) Merci.

Later edit: Ia ce mândrii suntem io cu Cosmin Tudoran la panoul unde numa’ capu’ ni să vede, ceea ce, parol e chiar mai bine :)))))))))))))))))

Eu încă nu am ajuns în Austria. Ceea ce, recunosc, nu îmi face cinste :D Mai ales că am o grămadă de prieteni care sunt fani de schiatul pe acolo (dau link către recomandarea primită aseară, seară despre care scriu mai jos :D) și de grămezile de cârnați și wurști pe care îi poți degusta prin zona :D Dar în ultima vreme sunt semne care mă cam trag înspre zonă…

Primul semn a fost când Răzvan Marc mi-a trimis fragmente din cartea pe care el a scris-o despre Austria. Și cum citeam io acolo, mi s-a făcut o poftă de foioioioi să ajung pe acolo :) Nu pentru schiat, că la cei 24 de metri schiați în toată viața mea, tot cârnații și peisajele sunt numero ein pentru mine :))

Al doilea semn a fost când m-a sunat Cosmin Tudoran (până nu ai gata blogul, nu îți mai dau link, bă :D) să mă întrebe dacă nu vrea ficățelul meu să vin la o seară austriacă organizată de Camera de Comerț a Austriei în România. Un apres-schi (sau așa ceva :D), adică să văd și io cum se distrează oamenii după ce bagă o partidă bună de schiat. Cum ”după schiat” la mine sună impecabil, m-am dus, firește :D

Întâmplarea s-a întâmplat aseară, în curtea cochetei (ca să nu zic mai mult :D) vile unde are sediul Camera de Comerț a Austriei. Cum am intrat în zonă, cum m-a izbit o întoarcere în Ardeal, care m-a coafat foarte corespunzăzor :D Căci acolo miroase, fraților, a mâncare, nu a sălățică de păpădie :)) Niște mici grenade calorice pe acolo, dar bune rău :D Totul udat cu ceva ce, după ce te obișnuiești cu el (adică după vreo 12 căni :D), începi să te obișnuiești: ceva punch austriac. Am stat la taclale cu Roxana și Alex de la lumeamarea.ro (merci, Alex, pentru ca ai avut grijă să nu plângă punchul după noi :D) și cu Corina. I-am văzut acolo pe Dana Rogoz și pe George Vintilă, care s-au declarat fani de Austria. Bine, băh, că toți ați fost acolo, numai io nu :))

A fost o seară faină. Parcă nu eram în București :)) Bașca ninsoarea care a băgat cu talent chiar când eram prin zonă, de parcă au comandat austriecii niște fulgi să fie în ton cu evenimentul :))

Aaaa, am mai primit un semn legat de Austria. De fapt nu semn, ci ditai aproape confirmarea :D Pe sfârșitul lui ianuarie cică bag câteva zile de Salzburg. Vă țin la curent :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Deci voi ziceți că trebe neapărat să ajung în Austria, da?”

  1. Pingback: Petrecerea Apres-Ski din centrul Bucureştiului | Blog de turism

  2. Pingback: Petrecerea Apres-Ski din centrul Bucure?tiului

  3. Pingback: Când ţi-e dor de Austria… | impresii din lumea mare

  4. Pingback: Cum alegem ce carti citim? | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)