Deci voi ziceți că trebe neapărat să ajung în Austria, da?

Și mai later edit: Cum punchul se pare că m-a afectat mai mult decât credeam, am omis să vă spun că organizatorii serii reușite de ieri sunt cei de la Austria.info. Spălați-mi voi păcatul și dați un ochi pe acolo :)) Merci.

Later edit: Ia ce mândrii suntem io cu Cosmin Tudoran la panoul unde numa’ capu’ ni să vede, ceea ce, parol e chiar mai bine :)))))))))))))))))

Eu încă nu am ajuns în Austria. Ceea ce, recunosc, nu îmi face cinste :D Mai ales că am o grămadă de prieteni care sunt fani de schiatul pe acolo (dau link către recomandarea primită aseară, seară despre care scriu mai jos :D) și de grămezile de cârnați și wurști pe care îi poți degusta prin zona :D Dar în ultima vreme sunt semne care mă cam trag înspre zonă…

Primul semn a fost când Răzvan Marc mi-a trimis fragmente din cartea pe care el a scris-o despre Austria. Și cum citeam io acolo, mi s-a făcut o poftă de foioioioi să ajung pe acolo :) Nu pentru schiat, că la cei 24 de metri schiați în toată viața mea, tot cârnații și peisajele sunt numero ein pentru mine :))

Al doilea semn a fost când m-a sunat Cosmin Tudoran (până nu ai gata blogul, nu îți mai dau link, bă :D) să mă întrebe dacă nu vrea ficățelul meu să vin la o seară austriacă organizată de Camera de Comerț a Austriei în România. Un apres-schi (sau așa ceva :D), adică să văd și io cum se distrează oamenii după ce bagă o partidă bună de schiat. Cum ”după schiat” la mine sună impecabil, m-am dus, firește :D

Întâmplarea s-a întâmplat aseară, în curtea cochetei (ca să nu zic mai mult :D) vile unde are sediul Camera de Comerț a Austriei. Cum am intrat în zonă, cum m-a izbit o întoarcere în Ardeal, care m-a coafat foarte corespunzăzor :D Căci acolo miroase, fraților, a mâncare, nu a sălățică de păpădie :)) Niște mici grenade calorice pe acolo, dar bune rău :D Totul udat cu ceva ce, după ce te obișnuiești cu el (adică după vreo 12 căni :D), începi să te obișnuiești: ceva punch austriac. Am stat la taclale cu Roxana și Alex de la lumeamarea.ro (merci, Alex, pentru ca ai avut grijă să nu plângă punchul după noi :D) și cu Corina. I-am văzut acolo pe Dana Rogoz și pe George Vintilă, care s-au declarat fani de Austria. Bine, băh, că toți ați fost acolo, numai io nu :))

A fost o seară faină. Parcă nu eram în București :)) Bașca ninsoarea care a băgat cu talent chiar când eram prin zonă, de parcă au comandat austriecii niște fulgi să fie în ton cu evenimentul :))

Aaaa, am mai primit un semn legat de Austria. De fapt nu semn, ci ditai aproape confirmarea :D Pe sfârșitul lui ianuarie cică bag câteva zile de Salzburg. Vă țin la curent :D

10 comentarii la “Deci voi ziceți că trebe neapărat să ajung în Austria, da?

 1. Mircea Scarlatescu Reply

  Iti va place. BIne, e putin deprimant cand te intorci in tara dar… iti va place

 2. Adrian SM Reply

  Ardelean sadea chinezul ăsta al nostru … :)

 3. Ioan Nicut Reply

  O să te simți la Salzburg cam cum te simți pe acasă prin Ardeal… ;-)
  Enjoy frate!

 4. chinezu Reply

  asa imi zice toata lumea, ca e ca la mine in baia mare pe acolo :)))))))))))

 5. the_Anne-Marie Reply

  Aşa frumos e postul ăsta, că dacă aş fi avut eu concurs cu poveşti pe blog, ai fi câştigat :)
  PS: şi eu am schiat în Austria, mwahaha

 6. Adrian SM Reply

  Da Viena las-o pentru la vară pentru că e mai mişto atunci…

 7. Cum alegem ce carti citim? | Chinezu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.