Prezentarea mea de la WordCamp România. Dă-i pace…

Recunosc că în timpul prezentării pe care am avut-o la WordCamp România îmi era destul de greu să mă abțin să nu zâmbesc (ba chiar să râd) când vedeam fețele celor din sală. Unii erau contrariați, alții erau iritați, iar unii chiar iritați rău. Sigur că au fost și cei care au mers pe varianta deja clasică a lui ”ăsta e chinezu, nu ai cum să îl mai salvezi pe ăsta” și care se relaxau zâmbind ascultându-mi debitațiile :D Dar cei mai mulți erau cei a căror față exprima un sincer ”ce vrea ăsta de la noi???” :)))))))

Și aveau dreptate să se întrebe asta. Și să reacționeze așa. Pentru că io eram bloggerul ăla celebru (sanchi, jumate din cei de acolo nici nu auziseră de mine :D), ale cărui limitări tehnice sunt de un amuzament abisal și care vine (îți dai seama…) să le țină o prezentare despre WordPress unora care mănâncă WordPress pe pâine și care dorm cu WordPress sub pernă. Tocmai în ideea asta mi-am structurat prezentarea. Pe care o vedeți mai jos. Și în care fac un paralelism între stadiile alcoolismului și stadiile bloggeritului (pentru mine blogging = WordPress, ca să fie clară poziția mea).

Printre slideuri am presarat mereu îndemnuri către programatori, către matricșii din fața mea să mai scoată capul din ahrefuri și să înceapă să comunice cu lumea. Și când mă refer la comunicare, mă refer la a asculta și ce au de zis ceilalți, tăntălăii, pentru care linia de cod este doar dunga de pe spatele peștelui oceanic cu același nume. Pentru că, trăgând linie și supărând pe multă lume, suntem condamnați să trăim împreună. Plus că, hai supărați-vă și mai tare, noi, ăștialanți, de multe ori parcă reușim să trăim mai omenește, să fim niște ființe puțintel mai sociale.

Hai, vă pup, matricși simpatici ce sunteți :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Prezentarea mea de la WordCamp România. Dă-i pace…”

  1. @chinezu,
    eu am auzit ca powerpointul nu mai e la moda, aia din sala si asa se uita toti in laptoape si iphoane unde au poze mai misto decat ale tale asa ca zic sa faci un experiment fara sa vezi ca vei vorbi altfel.

  2. @chinezu,
    nu, ca nu sunt de acord cu hoinaru ca faci poezie, dar zic ca poti sa ii impresionezi pe ingineri daca le vorbesti liber. Ii faci din vorbe! esti jurnalist ! Astora daca le vorbesti de substanta ajungi in situatia sa te compare cu un contabil, adica au nevoie de tine dar nu vor sa se laude cu tine! :D

  3. Da si tu te-ai trezit sa le tii morala despre alcool chiar de la prima ora?!?!?!?! Daca era mai pe seara mai intelegeam, dar sa le vorbesti despre alcool la 10? Apropo, ia-ti asteptat cu sampanie la intrare ca la nunti?

  4. Pingback: WordCamp 2010 – Romania – impresii de dupa eveniment | Haotik Note-Blog

  5. Pingback: WordPress Urls: Prezentarile WordCamp RomaniaWordPressURLs

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.