Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

M-a cam enervat Makavelis ieri…

Sau cel puţin aşa credea el că o să se întâmple când m-a abordat pe YM şi mi-a zis că vrea să îmi pună nişte întrebări dure :D Ce nu ştia tovarăşu’ Makavelis este că mie fix genul ăsta de întrebări îmi place, nu de alea cu ce planuri de viitor aveţi şi când credeţi că veţi inventa apa caldă din nou :D Altfel spus, îmi place teribil să mi se ridice mingea la fileu, pentru că aşa funcţionez eu şi inclusiv înjurătura o văd ca pe o provocare şi potenţială ocazie de, că nu ştiu cum altfel să-i zic, personal development :D

Interviul cu je îl aveţi acilea, din care spicuiesc doar:

Acum un an, foarte putini oameni stiau de chinezu. acum esti unul dintre cei mai activi oameni din online-ul romanesc. de unde ambitia asta?
Ambitie? Prea putin. Necesitate, mai bine zis. Ce dracu de ambitie e asta sa iti petreci ore bune in fiecare zi raspunzand la zeci de mailuri, cu propuneri care mai de care mai nastrusnice, ca sa nu le zic altfel, sau sa traga nu stiu cati de tine in nu stiu cate parti? Deci, trust me, nu e ambitie. Atata doar ca am inceput sa investesc in online cu sportlocal.ro (si sper sa mai intru si cu altele), moment in care mi-am dat seama ca brandul chinezu m-ar ajuta. Si pac, am facut o strategie in capul meu, de care m-am tinut. Si am devenit si io unu’ cat de cat cunoscut…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.