M-a cam enervat Makavelis ieri…

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Sau cel puţin aşa credea el că o să se întâmple când m-a abordat pe YM şi mi-a zis că vrea să îmi pună nişte întrebări dure :D Ce nu ştia tovarăşu’ Makavelis este că mie fix genul ăsta de întrebări îmi place, nu de alea cu ce planuri de viitor aveţi şi când credeţi că veţi inventa apa caldă din nou :D Altfel spus, îmi place teribil să mi se ridice mingea la fileu, pentru că aşa funcţionez eu şi inclusiv înjurătura o văd ca pe o provocare şi potenţială ocazie de, că nu ştiu cum altfel să-i zic, personal development :D

Interviul cu je îl aveţi acilea, din care spicuiesc doar:

Acum un an, foarte putini oameni stiau de chinezu. acum esti unul dintre cei mai activi oameni din online-ul romanesc. de unde ambitia asta?
Ambitie? Prea putin. Necesitate, mai bine zis. Ce dracu de ambitie e asta sa iti petreci ore bune in fiecare zi raspunzand la zeci de mailuri, cu propuneri care mai de care mai nastrusnice, ca sa nu le zic altfel, sau sa traga nu stiu cati de tine in nu stiu cate parti? Deci, trust me, nu e ambitie. Atata doar ca am inceput sa investesc in online cu sportlocal.ro (si sper sa mai intru si cu altele), moment in care mi-am dat seama ca brandul chinezu m-ar ajuta. Si pac, am facut o strategie in capul meu, de care m-am tinut. Si am devenit si io unu’ cat de cat cunoscut…”

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)