Social Media Popcorns

Îi știți. Sunt cei de care nu scapi nicăieri. Deschizi mailul, ai mesaj de la ei. Pe twitter îți rup capul de cât trag de tine. Pe FaceBook ți se pare că numai de la ei ai mesaje și că wallul tău este doar pentru a-l înțepa ei. Îți dau tot la două zile câte o leapșă sau te întreabă așa ca din întâmplare câte ceva într-un track back. Sunt cei pe care îi numesc eu social media popcorns.

Așa, ca modus operandi, știu absolut orice se întâmplă la nivel de concursuri, participă la ele cu un elan deșănțat, pe care încearcă să ți-l insufle și ție, se implică în toate, dar absolut toate cauzele sociale (unele nici măcar așa nu poți să le numești, dar ei se implică), de a căror justețe încearcă să te convingă și pe tine, sunt cei pe care îi dai pe afară pe ușa 2.0, dar îți intră pe toate ferestrele 2.0, pe care tu, ca ființă modernă, le cam ai deschise către lume.

În viața de zi cu zi, acesți social media popcorns sunt normali. Puțin mai energetici, dar normali. Când intră pe net se schimbă, devin vipii. Asta poate pentru că față în față cu cineva e mai greu să nu înțelegi că respectiva persoană e o ființă, nu un avatar. Sau poate pentru că atunci când vorbești cu mai mulți, nu vorbești, de fapt, cu nimeni. Iar asta este pe atât de ușor, pe cât de trist…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Social Media Popcorns”

  1. cred ca o fac din goana lor dupa nimic … in loc sa-si ocupe timpul cu ceva util socializeaza in felul lor. Asa inteleg ei sa socializeze online … uneori unii dintre ei devin obositori, chiar agasanti, mai ales atunci cand te concentrezi sa scrii un articol si te tin de vorba ( sau macar incearca ) pe messenger. Multi dintre ei sunt pe la joburi unde doar trebuie sa te duci si sa astepti ziua de salariu. Sunt un fel de gaite … online, se baga-n seama cu vulturii ;)

    1. Domnule Parvan,Am votat la Paris si in turul 2 dimineata, va corinfm si eu ca a fost coada de 3 ore si ca fluxul la cabinele vot a fost continuu. Oamenii linistiti, iar organizatorii amabili. In ce ma priveste gandit dinainte cu cine votez si m-am grabit din respect pentru ceilalti. Felicitari organizatorilor.Va invit sa vizitati Parisul sa cunoasteti orasul si oamenii.Oare nu se poate schimba legea cu 5 stampile, sau sa fie mai multe sectii de vot in acelasi loc? Pentru ca e jenant, serios.Daca doriti putem coresponda pe email.Dan

  2. Pingback: Daily Cotcodac »  Recomandări de seară

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.