Social Media Popcorns

Îi știți. Sunt cei de care nu scapi nicăieri. Deschizi mailul, ai mesaj de la ei. Pe twitter îți rup capul de cât trag de tine. Pe FaceBook ți se pare că numai de la ei ai mesaje și că wallul tău este doar pentru a-l înțepa ei. Îți dau tot la două zile câte o leapșă sau te întreabă așa ca din întâmplare câte ceva într-un track back. Sunt cei pe care îi numesc eu social media popcorns.

Așa, ca modus operandi, știu absolut orice se întâmplă la nivel de concursuri, participă la ele cu un elan deșănțat, pe care încearcă să ți-l insufle și ție, se implică în toate, dar absolut toate cauzele sociale (unele nici măcar așa nu poți să le numești, dar ei se implică), de a căror justețe încearcă să te convingă și pe tine, sunt cei pe care îi dai pe afară pe ușa 2.0, dar îți intră pe toate ferestrele 2.0, pe care tu, ca ființă modernă, le cam ai deschise către lume.

În viața de zi cu zi, acesți social media popcorns sunt normali. Puțin mai energetici, dar normali. Când intră pe net se schimbă, devin vipii. Asta poate pentru că față în față cu cineva e mai greu să nu înțelegi că respectiva persoană e o ființă, nu un avatar. Sau poate pentru că atunci când vorbești cu mai mulți, nu vorbești, de fapt, cu nimeni. Iar asta este pe atât de ușor, pe cât de trist…

7 comentarii la “Social Media Popcorns

 1. Florin Buda Răspunde

  :)) foarte bine ai ales tag-urile !

 2. Mircea Popescu Răspunde

  Io-s de acord, da’ vipii ?! Adica calduri foarte mari, vara ?!

 3. Dragos Grijincu Răspunde

  cred ca o fac din goana lor dupa nimic … in loc sa-si ocupe timpul cu ceva util socializeaza in felul lor. Asa inteleg ei sa socializeze online … uneori unii dintre ei devin obositori, chiar agasanti, mai ales atunci cand te concentrezi sa scrii un articol si te tin de vorba ( sau macar incearca ) pe messenger. Multi dintre ei sunt pe la joburi unde doar trebuie sa te duci si sa astepti ziua de salariu. Sunt un fel de gaite … online, se baga-n seama cu vulturii ;)

 4. TVdece Răspunde

  „Putin mai energetici?” Eu cred ca in viata de zi cu zi, acesti oameni se numesc „sugative de energie”.

  • Patricia Răspunde

   Domnule Parvan,Am votat la Paris si in turul 2 dimineata, va corinfm si eu ca a fost coada de 3 ore si ca fluxul la cabinele vot a fost continuu. Oamenii linistiti, iar organizatorii amabili. In ce ma priveste gandit dinainte cu cine votez si m-am grabit din respect pentru ceilalti. Felicitari organizatorilor.Va invit sa vizitati Parisul sa cunoasteti orasul si oamenii.Oare nu se poate schimba legea cu 5 stampile, sau sa fie mai multe sectii de vot in acelasi loc? Pentru ca e jenant, serios.Daca doriti putem coresponda pe email.Dan

 5. adizzy Răspunde

  ma intreb care este limita intre a arata cuiva ca iti place de el, in sensul de cum scrie, felul in care inspira oameni si pragul de a deveni social media popcorn?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: