Băi, da’ n-ar da şi Cabral ăsta o bere…

Serios acuma. Adică io mă duc la lansarea unui site despre bere, unde nentu Cabral era gazdă şi imagine şi purtător de cuvânt şi stau, şi stau, şi stau şi nimic, nici o bere… :D

Dincolo de glumiţa asta de cartier între, de fapt, doi băieţi de salon :D, mi-am dat seama cu ocazia acestui eveniment că io ştiu să beau la nivel aproape de profesionism (sunt modest, ştiu :D), dar când a fost vorba să completez un chestionar legat de mahmureală, în afară de vârstă nu am nimerit nici un răspuns :))

E distractiv aşa, la prima vedere, dar dacă stau un pic, după ce mi-a trecut hăhăiala, să mă gândesc, chiar nu e bine să nu ştiu lucruri de astea. Hai să zicem că e de cultură generală să ştii cum să te dregi după o beţie :D Sau, la o adică, e de stejar extremă urgenţă, că toţi am avut la un moment dat pe unul sau pe una care nu îşi ştia măsura şi era să o mierlească. Indiferent de ce te mână în luptă, lucrurile astea ar trebui ştiute.

Drept pentru care promit acilea solemn că mă documentez şi revin cu o postare. Că subiectul e prea bun la gust, ca să zic aşa :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Băi, da’ n-ar da şi Cabral ăsta o bere…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)