Băi, da’ n-ar da şi Cabral ăsta o bere…

Serios acuma. Adică io mă duc la lansarea unui site despre bere, unde nentu Cabral era gazdă şi imagine şi purtător de cuvânt şi stau, şi stau, şi stau şi nimic, nici o bere… :D

Dincolo de glumiţa asta de cartier între, de fapt, doi băieţi de salon :D, mi-am dat seama cu ocazia acestui eveniment că io ştiu să beau la nivel aproape de profesionism (sunt modest, ştiu :D), dar când a fost vorba să completez un chestionar legat de mahmureală, în afară de vârstă nu am nimerit nici un răspuns :))

E distractiv aşa, la prima vedere, dar dacă stau un pic, după ce mi-a trecut hăhăiala, să mă gândesc, chiar nu e bine să nu ştiu lucruri de astea. Hai să zicem că e de cultură generală să ştii cum să te dregi după o beţie :D Sau, la o adică, e de stejar extremă urgenţă, că toţi am avut la un moment dat pe unul sau pe una care nu îşi ştia măsura şi era să o mierlească. Indiferent de ce te mână în luptă, lucrurile astea ar trebui ştiute.

Drept pentru care promit acilea solemn că mă documentez şi revin cu o postare. Că subiectul e prea bun la gust, ca să zic aşa :))

3 comentarii la “Băi, da’ n-ar da şi Cabral ăsta o bere…

  1. 'mnealui Reply

    Vezi, daca ati baut berea fara ‘mnealui?! ;)

  2. daniel rus Reply

    deci pentru asta face el acel sondaj pe blogul lui

  3. roxy Reply

    pe vremea asta:)) e crizzzaa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.