Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Finally, am marcat un eseu personal

Pentru că l-am cunoscut pe Turambar. Pentru voi nu înseamnă mare lucru. Acuma, nici mie nu mi-a schimbat definitiv şi irevocabil viaţa. Dar e aşa o plăcere să dai mâna cu un om care e dăştept, are simţul umorului, le are cu magnificul sport numit rugby şi, cireaşa de pe tort, are două fetiţe senzaţionale…

0 comentarii la “Finally, am marcat un eseu personal

 1. James Crissilv Reply

  Daca nu citeam la tine aceste randuri nu il descopeream. Iti multumesc.
  O zi minunata iti doresc

 2. Turambar Reply

  Aaaaaaargh! Nu’i frumos: ma faci sa roshesc… :( Prea multe laude, prea multe atribute pozitive. Unde ai mai vazut tu tatar cu mustatza pe oala care rosheshte? Eu, care gresesc sondajele si care pun tzatze pe blog si care fac si dreg….

  :)

  Joke aside: Si eu m’am bucurat la fel de mult ca te’am cunoscut 3D. E o onoare si o fericire sa intalnesti un om autentic. Om, frate, nu persoana. Se simte, dincolo de vorbe, indubitabil, inexorabil si inevitabil. E o vibratzie, ca sa vorbesc in termeni de Jefferson Airplaine si de San Francisco si de good vibes :)

  Singura parere de rau: ca am stat prea putzin, pentru ca fetele erau adormite. In masina, in drum spre casa, chiar ma tenta sa vin inapoi. Insa, pe de o parte, pana ma duceam acasa, pana ma intorceam, cu siguranta intalnirea ar fi fost pe terminate. Pe de alta parte, fetele ishi cereau tributul de daddy quality time :)

  Trebuie neaparat sa ne mai vedem si sa stam de vorba in tihna. Fara agenda, doar cu palinca si / sau whisky.

  Inca o data, mersi pt cuvintele frumoase. Nu le merit, dar mi le arog :)

  :) :friends:

  PS: Imi pare rau de ceea ce se intampla cu echipa de handbal a Romaniei :(

 3. INconstantIN Reply

  Aia cu ţâţele e adevărat. Am văzut şi eu. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.