Cine sunt trădătorii din PNL?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ionuţ mă întreabă cine cred că vor fi primii 3 trădători din PNL după Congresul de la sfârşitul săptămânii. Răspunsul meu este unul categoric: nu mă interesează.

Ca principiu, zic, să spui despre cineva că este trădător înainte ca fapta trădării să fie comisă nu e foarte fair. Deşi, desiur, am putea off the record să nominalizăm o grămadă de pitecantropi politici la liberali, care stau acum cu gândul la saltul în alt partid, adică în PDL. Dar, repet, principial nu e frumos să facem aşa ceva. Chiar dacă ne-am simţi, vremenic, foarte bine :)

În plus chiar doresc liberalilor să scape de nişte târâturi de pe acolo. E mai bine pentru ei ca partid şi pentru noi ca electorat să se vadă cine cu cine ţine. Măcar până data viitoare, când vor schimba din nou barca.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cine sunt trădătorii din PNL?”

  1. Aha , deci suntem cu Crin . Baiat valabil a tinut promisiunile facute. Acum cred ca asteapta alegerile pt. a se confirma ca presedinte apoi trece la atac. Cei care vroiau cu PDL vor iesi acum la lumina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)