Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Un concurs la care sper ca unul din voi să câştige

Mai ţineţi minte conferinţa de presă făcută pe FaceBook de către cei de la Samsung, când cu “O nouă dimensiune în TV”, când au participat vreo 50 de bloggeri şi jurnalişti? Au fost atunci şi păreri pro, dar şi contra, dar una peste alta eu unul m-am bucurat că se mai iese din tiparul convenţional al lansărilor de produse sau de iniţiative.

Între timp campania s-a derulat frumuşel rău, astfel încât la ora la care citiţi aceste umile rânduri sunt cam 760 de concurenţi, ceea ce e chiar mişto, zic eu :D Concursul merge înainte, deci încă vă mai puteţi înscrie pentru a câştiga un Samsung LED 3D Seria 7.

Înscrierile se fac aici, unde găsiţi şi informaţiile de care aveţi nevoie pentru a câştiga televizorul. Atenţie! Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, dar cu cât aveţi mai multe likeuri la poza cu care vă înscrieţi cu atât aveţi mai multe şanse de câştig.

Hai succes şi vă aştept să îmi spuneţi că unul din voi a câştigat 3Dul cu pricina :))

PS. Acesta este un post pe bază de contract, pe care l-am acceptat pentru că îmi sunt extrem de simpatici tovarăşii de la Borţun Olteanu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.