Un concurs la care sper ca unul din voi să câştige

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mai ţineţi minte conferinţa de presă făcută pe FaceBook de către cei de la Samsung, când cu “O nouă dimensiune în TV”, când au participat vreo 50 de bloggeri şi jurnalişti? Au fost atunci şi păreri pro, dar şi contra, dar una peste alta eu unul m-am bucurat că se mai iese din tiparul convenţional al lansărilor de produse sau de iniţiative.

Între timp campania s-a derulat frumuşel rău, astfel încât la ora la care citiţi aceste umile rânduri sunt cam 760 de concurenţi, ceea ce e chiar mişto, zic eu :D Concursul merge înainte, deci încă vă mai puteţi înscrie pentru a câştiga un Samsung LED 3D Seria 7.

Înscrierile se fac aici, unde găsiţi şi informaţiile de care aveţi nevoie pentru a câştiga televizorul. Atenţie! Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, dar cu cât aveţi mai multe likeuri la poza cu care vă înscrieţi cu atât aveţi mai multe şanse de câştig.

Hai succes şi vă aştept să îmi spuneţi că unul din voi a câştigat 3Dul cu pricina :))

PS. Acesta este un post pe bază de contract, pe care l-am acceptat pentru că îmi sunt extrem de simpatici tovarăşii de la Borţun Olteanu :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)