Poziţionarea şi comunicarea lu’ Open Coffee pe net

Simona îmi dă una o leapşă extrem de simpatică. Dar şi grea. Pentru că trebuie să aleg un site şi să îmi spun părerea despre cum l-aş poziţiona şi despre cum l-aş comunica. Ceea ce, zău, nu e chiar uşor, având în vedere că îmi plac tare multe siteuri de pe la noi şi că orice al alege, tot o să se simtă cineva că nu îl iubesc îndeajuns :)

Aşa că o să aleg mai mult decât un site. O să aleg o iniţiativă. Care se numeşte Open Coffee. Şi care pe mine m-a prins pentru întâia oară de prima dată când am participat. Şi de atunci prins am rămas…

Ideea cu Open Coffee e foarte simplă. Lumea din online se adună, prezintă proiecte sau idei de proiecte şi primeşte feedback, unul care este foarte util pentru toată lumea prezintă. Iar toate acestea nu se pot întâmpla fără Viorel „The părintele” Spînu, căruia îi urăm succesuri maxime pe această linie şi de acum înainte :D

Bun. Acuma back to the subiect.

Poziţionarea. Este puţin de lucru la capitolul ăsta. Pentru că Open Coffee s-a poziţionat de multă vreme ca exact ceea ce este. Adică o modalitate informală pentru oamenii din online de a se aduna joi dimineaţa la o cafea şi de a schimba părereri despre una alta. Şi aşa o să rămână forever. Sper…

Comunicarea. Aici, evident, şi Viorel ştie asta. Se mai poate lucra. În primul rând la site. Care e uşor depăşit, ca să fiu gentle, de evenimentele acute de pe piaţa de design. Şi zău că iniţiativa asta excelentă merită mai mult… Cred ca ar exista nişte voluntari temeinici pentru a se bagă la aşa ceva :)

Apoi cred că s-ar putea lucra la ideea de comunitate în jurul ideii, de creat o zonă pentru „membrii” să le zicem, mai ales pentru cei din afara Bucureştiului unde se întâmplă alte Open Coffeeuri şi nu numai.

Eu unul, ca vajnic partizan al Open Coffe, zău că aş vrea un widget acilea pe blog la mine din care să reiasă clar că „I am proud to drink Open Coffee” :) Şi cred că sunt mulţi ca mine doritori de aşa ceva.

Iar pe final, dragă Viorel, revin la ideea mea cu introducerea de bilete pentru participarea la Open Coffee, bani care să intre într-un „fond al clasei” :)))))))))))

Dau mai departe leapşa lui Petreanu, Dragoş Manac şi, pentru liniştea mea sufletească, lui Moş Califar :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Poziţionarea şi comunicarea lu’ Open Coffee pe net”

  1. Pingback: Tweets that mention Poziţionarea şi comunicarea lu’ Open Coffee pe net « Chinezu -- Topsy.com

  2. Pingback: Sensibilitate & Lavazza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.