Poziţionarea şi comunicarea lu’ Open Coffee pe net

Simona îmi dă una o leapşă extrem de simpatică. Dar şi grea. Pentru că trebuie să aleg un site şi să îmi spun părerea despre cum l-aş poziţiona şi despre cum l-aş comunica. Ceea ce, zău, nu e chiar uşor, având în vedere că îmi plac tare multe siteuri de pe la noi şi că orice al alege, tot o să se simtă cineva că nu îl iubesc îndeajuns :)

Aşa că o să aleg mai mult decât un site. O să aleg o iniţiativă. Care se numeşte Open Coffee. Şi care pe mine m-a prins pentru întâia oară de prima dată când am participat. Şi de atunci prins am rămas…

Ideea cu Open Coffee e foarte simplă. Lumea din online se adună, prezintă proiecte sau idei de proiecte şi primeşte feedback, unul care este foarte util pentru toată lumea prezintă. Iar toate acestea nu se pot întâmpla fără Viorel „The părintele” Spînu, căruia îi urăm succesuri maxime pe această linie şi de acum înainte :D

Bun. Acuma back to the subiect.

Poziţionarea. Este puţin de lucru la capitolul ăsta. Pentru că Open Coffee s-a poziţionat de multă vreme ca exact ceea ce este. Adică o modalitate informală pentru oamenii din online de a se aduna joi dimineaţa la o cafea şi de a schimba părereri despre una alta. Şi aşa o să rămână forever. Sper…

Comunicarea. Aici, evident, şi Viorel ştie asta. Se mai poate lucra. În primul rând la site. Care e uşor depăşit, ca să fiu gentle, de evenimentele acute de pe piaţa de design. Şi zău că iniţiativa asta excelentă merită mai mult… Cred ca ar exista nişte voluntari temeinici pentru a se bagă la aşa ceva :)

Apoi cred că s-ar putea lucra la ideea de comunitate în jurul ideii, de creat o zonă pentru „membrii” să le zicem, mai ales pentru cei din afara Bucureştiului unde se întâmplă alte Open Coffeeuri şi nu numai.

Eu unul, ca vajnic partizan al Open Coffe, zău că aş vrea un widget acilea pe blog la mine din care să reiasă clar că „I am proud to drink Open Coffee” :) Şi cred că sunt mulţi ca mine doritori de aşa ceva.

Iar pe final, dragă Viorel, revin la ideea mea cu introducerea de bilete pentru participarea la Open Coffee, bani care să intre într-un „fond al clasei” :)))))))))))

Dau mai departe leapşa lui Petreanu, Dragoş Manac şi, pentru liniştea mea sufletească, lui Moş Califar :)

4 comentarii la “Poziţionarea şi comunicarea lu’ Open Coffee pe net

  1. Sensibilitate & Lavazza
  2. Alin Mechenici Răspunde

    Si eu as fi ales acelasi site :)

    L-a Craiova s-a facut ceva in sensul „proud to be member of” insa asteptam codul de embed-uit pentru bloguri :)

  3. fatadinport Răspunde

    Acum ca ai mentionat ca esti doritor de OpenCoffee widget, mai adaug un punct pe listuta mea!! :) Si zau ca vreau sa iti satisfac dorinta repede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: