Uite un prilej să îmi aduc aminte că sunt, totuși, tânăr :)

M-a bucurat mailul pe care l-am primit de la Irina, care mă anunța de evenimentul acesta. Pentru că a venit la momentul oportun, adică în niște zile în care chiar mă gândeam că încep să nu mai înțeleg pe deplin generația asta mai tânără :)) Și chiar mi-am propus să reintru, cumva, în circuitul ăsta al evenimentelor unde se adună the new generation, ca să zic așa. Pentru că, am io o teorie, dacă pierd contactul cu ei, cu ce înseamnă extraordinara lor energie, chiar dacă uneori excesivă, aș avea extrem de mult de pierdut.

Așa că voi fi prezent categoric la Street Heroes, care se anunță un mega eveniment. Și pentru că se întâmplă o grămadă de lucruri pe acolo, dar și pentru că (dap, aici sunt de un egocentrism destoinic :D) pentru că îmi servește obiectivului expus mai sus :D

Bucuresti, Parcul Tineretului, 12 – 14 august
In productia autohtona urbana Street Heroes, Freestyle House aduce in atentia publicului 5 competitii multidisciplinare: skateboarding, bmx, street dance, street art si graffiti. Prima editie a festivalului international de cultura urbana „Street Heroes” inseamna: 24 de rideri internationali, 48 de crew-uri multidisciplinare, 38 de parteneri media si o audienta estimata de 10,000 de fani urbani. Printre iconurile internationale regasim: Farid Ait – Mouloud, Robert Lenart, Eszteca Noya, Ergo, The London Police, Blu, Fafi, Stefan Marx, Flying Fortrece, CAN2, DEMS333, 123Klan. Oare va fi suficient un perete de 20m pentru cei 5 graferi legendari prezenti la primul festival international de cultura urbana din Sud Estul Europei ?

Tot ce vreți să știți despre Festival găsiți aici.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)