Io mă uit și la fața omului când aud de un site

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Știți cum se întîmplă: te întâlnești cu un om, hăhăi corespunzător cu el, decizi că îți place de el și apoi, deși te mai vezi din an în Paști cu el, tot rămâne o legătură acolo ceva :) Așa am pățit și io cu Eftimie. Și ca să revin la ce ziceam în titlu, vreau să vă spun și despre prinbrasov.com și, implicit, despre cum ne uităm și vedem uneori lumea de lângă noi.

Habar nu am dacă m-aș fi uitat atât de des precum o fac (am mai multe interese în Brașov, de aia :D) pe acest site dacă nu l-aș fi cunoscut pe Eftimie și dacă nu știam că el îl păstorește. Dar uite că o fac. Pentru că omu’, simpatic fiindu-mi, mi-a transmis capitalul de simpatie, cum ar veni, și siteului. Și cam așa funcționăm mulți dintre noi de foarte multe ori. Chiar dacă unii din noi nu ar recunoaște-o nici picați cu ceară (pfoai, expresia asta nu cred că am mai folosit-o :D).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Io mă uit și la fața omului când aud de un site”

  1. Sau unii din ei nici macar nu au site ….dar prietenii de asta sint prietenii…nu trebuie sa ii vezi in fiecare zi…dar stii ca sint acolo in spate si la nevoie sint linga tine :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)